counter

Η εξομολόγηση του Μανώλη Κονταρού: “Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά…”

Η εξομολόγηση του Μανώλη Κονταρού: “Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά…”
Η εξομολόγηση του Μανώλη Κονταρού: “Μετά το ατύχημα είμαι μόνιμα σε έναν Γολγοθά…”

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τον Κώστα Τσουρό μίλησε ο Μανώλης Κονταρός.

Ο ίδιος μίλησε για την οικογένειά του, τη ζωή του μετά το ατύχημα και τις συμβουλές που του είχε δώσει ο πατέρας του.

«Κάθε άνθρωπος όταν αγαπά πρέπει να είναι ο εαυτός του. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι αυτό που είμαι και να μην προσποιούμαι κάτι άλλο», ανέφερε στην αρχή ο Μανώλης Κονταρός για τον χαρακτήρα του.

Όσον αφορά το πώς αγάπησε το τραγούδι και τη μουσική είπε: «Ο πατέρας μου ήταν γνώστης του ριζίτικου τραγουδιού, έτσι, και μέσα από τις παρέες, αγάπησα την παράδοσή μας, χόρευα κιόλας. Μου άρεσε πολύ ο χορός. Στερούμαι το χορό τώρα και μου λείπει πολύ. Η μαντινάδα είναι τρόπος έκφρασης, ο καθένας αντλεί την έμπνευσή του από το τι νιώθει».

Στη συνέχεια, ο Μανώλης Κονταρός αναφέρθηκε στα παιδιά του: «Και στα 4 παιδιά μου αρέσει το τραγούδι, μόνο ο μεγάλος μου γιος έπαιζε λίγο μαντολίνο, αλλά όχι για να ασχοληθεί επαγγελματικά. Η μικρή μου κόρη είναι 12 ετών και είναι ζιζάνιο, της αρέσει να τραγουδάει».

Ακόμη, ο Μανώλης Κονταρός μίλησε για το ατύχημα που είχε στο παρελθόν: «11 χρόνια μετά το ατύχημά μου σκέφτομαι πως ήμουν άλλη μια φορά τυχερός, αφού παρέμεινα στη ζωή. Προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι δημιουργικός. Θυμάμαι τα πάντα από το ατύχημα. Τις πρώτες ημέρες μετά το ατύχημα ψιλοέπεσα, αλλά μετά όλα καλά. Ο κάθε άνθρωπος όταν συμβεί κάτι λέει “γιατί;”, αλλά το να καθόμαστε πάνω στο πρόβλημα δεν ωφελεί. Προχωράμε μπροστά. Είμαι μόνιμα σε ένα Γολγοθά μετά το ατύχημα που τον ανεβαίνω κάθε μέρα. Στο νοσοκομείο στη Γερμανία έρχονταν συνέχεια φίλοι μου από την Ελλάδα, μετέτρεπαν το δωμάτιο σε ταβερνάκι. Έφερναν μουσικά όργανα και κάναμε παρέα, με έκαναν χαρούμενο».

«Πέρυσι έχασα τον πατέρα μου, έτσι είναι η ροή της ζωής. Μου λείπει, αλλά με συνοδεύουν πολλά πράγματα και οι συμβουλές του. Ο πατέρας μου μού έλεγε αν θέλω να με σέβονται οι συνάνθρωποί μου, να τους σέβομαι», πρόσθεσε ο ίδιος για την απώλεια του πατέρα του.

Μάλιστα, εξήγησε ότι: «Το επώνυμό μου είναι Κονταράκης, όχι Κονταρός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR