counter

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση: “Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα”

Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση: “Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα”
Η εξομολόγηση του Ιωάννη Παπαζήση: “Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ερτ «Στούντιο 4» ήταν σήμερα το απόγευμα ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε στους παρουσιαστές Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο για την πατρότητα και πως αισθάνθηκε όταν αντίκρισε το παιδί του πρώτη φορά μετά τη γέννα.

«Όταν πρωτοείδα τον γιο μου, δεν ένιωσα τίποτα. Λένε ότι όταν δεις τον γιο σου θα κατουρηθείς. Εγώ δεν το έπαθα, τον είδα είπα ωραίος είναι και βγήκα έξω να κάνω ένα τσιγάρο. Αυτό που έπαθα εγώ με τον Ιάσονα είναι μετά τα 3,5 – 4, εκεί την πάτησα! Δεν υπάρχει στη ζωή μου τίποτα πιο όμορφο και σημαντικό» δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Επιπλέον, σχετικά με την προσωπική του ζωή και την πρώην σύντροφό του Βανέσα Αδαμοπούλου εξήγησε: «Δεν νιώθω καθόλου ευχάριστα να μιλάω για τα προσωπικά μου, δεν μου αρέσει. Το ότι έχω μιλήσει δημόσια για τη μητέρα του παιδιού μου, θα το έκανα μέχρι να πεθάνω. Θεωρώ το πιο σημαντικό πράγμα τη μητρότητα και θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός που στη δική μου ζωή μητέρα του παιδιού μου είναι η Βανέσα» ενώ για τα προσωπικά του διευκρίνισε ότι δεν θέλει να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη του Ιωάννη Παπαζήση:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR