counter

Η εξομολόγηση του Γιώργου Περρή: “Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα…”

Η εξομολόγηση του Γιώργου Περρή: “Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα…”
Η εξομολόγηση του Γιώργου Περρή: “Όταν έκανα το coming out με έπιασαν τα κλάματα…”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Περρής και μίλησε για όλους και για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητά του.

Όσα είπε ο Γιώργος Περρής

«Το είχα καιρό στο μυαλό μου, περίπου δύο χρόνια, το σκεφτόμουν επειδή μου είχαν έρθει πολλές ιστορίες από παιδιά και εφήβους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσω.

Ο λόγος που το είπα δεν είναι για να δικαιώσω μέσα μου κάτι, είμαι μια χαρά με αυτό που είμαι και στην ουσία δεν ήταν ακριβώς coming out γιατί δεν ζούσα διαφορετικά τη ζωή μου πριν. Ήταν μια κίνηση πολιτική. Όταν έρχεται η ώρα που έχεις δημόσιο λόγο και σε ακούν κάποιοι άνθρωποι, κάπως μπορείς αν θέλεις να το χρησιμοποιήσει για να βοηθήσεις πέντε ανθρώπους», είπε ο Γιώργος Περρής.

«Ένιωθα ότι κάτι μέσα μου ήταν λάθος, είμαστε σε μια εποχή στην οποία πλέον καταλαβαίνουν ότι όλες οι μειονότητες είναι ισάξιες με όλα τα υπόλοιπα ανθρώπινα όντα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακόμη, ο Γιώργος Περρής είπε: «Όταν έδωσα συνέντευξη στο People ένιωθα πάρα πολύ άβολα και μετά το ξέχασα. Την είχα δώσει τρεις μήνες πριν δημοσιευτεί. Αυτό που δεν είχα υπολογίσει είναι ότι επειδή είναι το People της Αμερικής, αυτό αναπαράγεται σε όλα τα μέσα του κόσμου. Όταν είδα να μου έρχονται ειδοποιήσεις από την Κίνα, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Γερμανία την Αγγλία, την Αφρική με έπιασε ένας πανικός κι είπα τι έκανα.

Μετά είδα τα σχόλια από κάτω που ήταν πολύ άσχημα. Δεν ήμουν έτοιμος να το αντιμετωπίσω αυτό. Δεν είναι απλό. Εκείνη την ώρα είχα πρόβα και με έπιασαν τα κλάματα. Οι μουσικοί μου με πήραν αγκαλιά και με φιλούσαν. Είδα καταιγισμό. Μετά από εκείνο το πρωινό είπα τέλος. Τα καλά ήταν πολύ περισσότερα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR