counter

Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου: “Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία…”

Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου: “Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία…”
Η εξομολόγηση του Αργύρη Αγγέλου: “Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία…”

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 “Κυψέλη” βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αργύρης Αγγέλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε σε μια περίεργη περίοδο της ζωής του εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αποκαλύπτοντας ότι λιποθύμησε από την αδυναμία στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη.

Όσα εξομολογήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου

«Ήρθαν τα πράγματα έτσι που κατάλαβα ότι έπρεπε να πατήσω ένα pause. Το 2011 δούλευα πάρα πολύ, το φαγητό δεν το είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Με την πολλή δουλειά μου ήταν πολύ εύκολο να περάσει μια μέρα και να μη φάω. Όλα μαζί συν το άγχος, την πίεση, ο οργανισμός έρχεται και παθαίνει ένα overdose. Κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβω χάθηκε η μπάλα.

Έφτασα 54 κιλά, τώρα είμαι 78 για να καταλάβετε. Μια μέρα στο θέατρο, έτσι απλά έπεσα κάτω. Είχα 40 πυρετό, αδυναμία, δεν μπορούσα να περπατήσω. Με φώτισε ο Θεός και πήγα στο σπίτι του Καπουτζίδη, είχε πέσει σύρμα ότι κάτι δεν πάει καλά. Λιποθύμησα στην πόρτα του Γιώργου Καπουτζίδη από αδυναμία. Μου είπε “άκου να σου πω δεν έχει πλάκα τώρα”. Τα μαζέψαμε, πήρα τον αδερφό μου, του είπα ότι κλάταρα. Ενημερώσαμε την επιχείρηση και μετά ο γιατρός διέγνωσε την τεράστια αδυναμία. Έμεινα στο νοσοκομείο πέντε μέρες, με φουλάρανε με βιταμίνες, σίδηρο κλπ και εκεί λέω ότι τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε», είπε ο Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR