counter

Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά: “Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο”

Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά: “Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο”
Η εξομολόγηση της Ρούλας Κορομηλά: “Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο”

Για όλους και για όλα μίλησε η Ρούλα Κορομηλά το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου, όπου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο τους βρέθηκαν στο ίδιο πλατό, 26 χρόνια μετά την τελευταία τους τηλεοπτική συνάντηση.

Μεταξύ άλλων, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μια εξομολόγηση για την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ελένη Μενεγάκη- Ρούλα Κορομηλά: Απαντούν πρώτη φορά για τη φημολογούμενη κόντρα τους- “Έχεις αυλή; Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα…”

Όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά

«Κάποια στιγμή έσπασε κάτι μέσα μου και έψαχνα τον εαυτό μου… Ήθελα να μείνω μόνη μου και να τα βρω με εμένα. Να ψάξω να δω τι γίνεται μέσα μου γιατί αν συνέχιζα με αυτό το άγχος και με αυτή την πίεση και το ξύλο που έτρωγα από δεξιά και αριστερά να λένε διάφορα για μένα και να τα καλύπτω για να μην στεναχωριέται η μητέρα μου, ο πατέρας μου που στεναχωριόταν πολύ… Ήταν άδικα όλα αυτά αλλά πιο πολύ κουράστηκα. Ήθελα να ξαποστάσω, να κάτσω… Να ζήσω στιγμές που δεν έζησα τελευταία το είπα, πριν αρρωστήσω.

Κάθισα και ο οργανισμός μου άρχισε να κλονίζεται πολύ και αρρώστησα και είπα τέλος. Δεν είχα δυνάμεις. Φοβήθηκα μην πεθάνω και αποσύρθηκα. Πέρασα πολύ δύσκολα.

Πέρασα πολύ δύσκολα, ακούμπησα τον θάνατο, αν δεν φρόντιζα και δεν προλάβαιναν οι γιατροί, θα πέθαινα. Αυτό ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μένα, ένα μάθημα αναθεωρήσεων. Έμαθα να συγχωρώ, έμαθα να αγαπάω τους ανθρώπους να τους βλέπω με τα μάτια της καρδιάς, να κατανοώ, να δικαιολογώ και να φτιάχνω τα πράγματα πιο ωραία.

Όταν σου συμβεί κάτι για το οποίο σκέφτεσαι πως δεν θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα και δεν θα δεις τους δικούς σου ανθρώπους, εκεί αλλάζεις. Δεν ήταν τυχαίο αυτό που ήρθε σε εμένα, κάτι θα ήθελε να μου πει. Επειδή υπάρχει κόσμος που ταλαιπωρείται με πολλά προβλήματα, άντλησα δύναμη από μένα. Αν δεν έβγαζα δύναμη δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Ήταν κάτι αυτοάνοσο που ο οργανισμός μου το δημιούργησε από την πίεση και από την στεναχώρια τους», ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR