counter

Η εξομολόγηση της Μπέσυ Μάλφα: “ Είναι κάτι που δεν ξέρει κανείς…”

Η εξομολόγηση της Μπέσυ Μάλφα: “ Είναι κάτι που δεν ξέρει κανείς…”
Η εξομολόγηση της Μπέσυ Μάλφα: “ Είναι κάτι που δεν ξέρει κανείς…”

Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα μίλησε η Μπέσυ Μάλφα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ενότητας “Τελευταία φορά που…”.

Ένιωσες πλήρης;

Ήταν σίγουρα τη φετινή Πρωτοχρονιά που ήμασταν με τον σύζυγο και όλα μας τα παιδιά μαζί. Κάναμε ρεβεγιόν οικογενειακώς και με κάποιους κοντινούς φίλους. Ετοίμασα το τραπέζι με όλα τα καλούδια: γεμιστή γαλοπούλα, κόκορα πατρινό με χοντρές μακαρούνες, παστρουμαδόπιτα, κοτόπουλο σουφλέ κλπ. και ύστερα κόψαμε τη βασιλόπιτα με το φλουρί να πέφτει στον Γιάγκο, τον γιο μου.

Σου έκαναν κάποιο δώρο;

Τα Χριστούγεννα ήρθε ο Άγιος Βασίλης και μου έφερε ένα κολιέ – χιονάνθρωπο που δεν βγάζω από τον λαιμό μου. Στα κορίτσια μου έφερε καλλυντικά και στον γιο μου ζαχαρωτά και ένα παιχνίδι. Όπου «Άγιος Βασίλης» βλέπε «Γεράσιμος Σκιαδαρέσης».

Είχες μήνυμα στο κινητό;

Πριν δέκα λεπτά από την κόρη μου, Νίκη, για να συνεννοηθούμε τι ώρα θα πάω να την πάρω από το μετρό.

Φόρεσες ένα γούρι;

Δεν είμαι προληπτική. Παρόλα αυτά φοράω συχνά έναν σταυρό και δεν αποχωρίζομαι ποτέ από το αριστερό μου χέρι τις βέρες των γονιών μου, από αγάπη. Είναι κάτι που δεν ξέρει κανείς. Θα τις βγάλω μόνο αν το απαιτεί κάποιος ρόλος.

Είχες μια ένοχη απόλαυση;

Το τσιγάρο. Ανυπομονώ να κλείσουμε το τηλέφωνο για να ανάψω ένα τσιγάρο με καφέ και ησυχία. Υποφέρω που καπνίζω, στεναχωριέμαι πολύ, δεν θέλω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου αλλά είναι δύσκολο να το κόψω. Έχω χάσει και τον μπαμπά μου από το τσιγάρο πριν κάποια χρόνια. Τουλάχιστον έτσι, μας είπαν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR