counter

Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου για την άτυχη εγκυμοσύνη της: "Έχασα το παιδάκι στους 4 μήνες"

Για την άτυχη εγκυμοσύνη που είχε πριν από τρία χρόνια μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου στον Γιώργο Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης. Η γνωστή αθλήτρια δεν έκρυψε ωστόσο την επιθυμία της να γίνει μαμά.

«Είχα μια αποβολή, πρώτη φορά το είπα αυτό. Δεν έχω συνηθίσει να μοιράζομαι με τους ανθρώπους προσωπικά πράγματα. Το είπα γιατί όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα σου, είναι και πιο εύκολο να μιλήσεις γι’ αυτό. Αυτό συνέβη πριν τρία χρόνια. Τότε είχα πάρει και το σκυλάκι μου για να μεγαλώσουν μαζί.

Έμεινα έγκυος και το έχασα το παιδάκι περίπου στους 4 μήνες. Το βίωσα πολύ στενάχωρα. Πάρα πολλές γυναίκες το έχουν βιώσει. Ήταν η πίεση της καθημερινότητας και της δουλειάς μου που το προκάλεσε όλο αυτό. Είχα ένα απίθανο πρόγραμμα, γιατί έκανα πολλά πράγματα μαζί. Ήταν μάθημα για μένα.

Δεν με αποθάρρυνε αυτό από το να ξαναπροσπαθήσω μετά, απλά μπήκα και στη διαδικασία να ακούσω και εμένα και λίγο να ηρεμήσω και θα γίνει τη στιγμή που είναι να γίνει. Θέλω πάντως.

Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Για μένα η δέσμευση είναι πολύ σοβαρή εσωτερικά υπόθεση. Έχω σχέση επί σειρά ετών. Δεν είμαι ενάντια στον γάμο, αλλά δεν έχω εγκλωβιστεί σε αυτό» είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR