counter

Η εξομολόγηση της Άννας Αδριανού για τον πατέρα της: “Πέθανε στα χέρια μου, είχαμε ιδανική σχέση”

Η εξομολόγηση της Άννας Αδριανού για τον πατέρα της: “Πέθανε στα χέρια μου, είχαμε ιδανική σχέση”
Η εξομολόγηση της Άννας Αδριανού για τον πατέρα της: “Πέθανε στα χέρια μου, είχαμε ιδανική σχέση”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) ήταν η Άννα Ανδριανού.

Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε μία πολύ όμορφη κουβέντα με τους παρουσιαστές ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στις σημαντικές απώλειες της ζωής αποκαλύπτοντας πως ο πατέρας της έφυγε στα χέρια της και οι δυο τους είχαν μία ιδανική σχέση.

Όσα είπε η Άννα Ανδριανού για τον πατέρα της

«Η μητέρα μου πέθανε πολύ νέα. Τον αδερφό τον χάσαμε στα 18 με τη μηχανή. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ο πατέρας μου όταν πήγαμε στην κηδεία, ήταν ότι είναι ένας πολύ τυχερός γιατί έχασε το παιδί που δεν είχα πολλή επαφή. Δε νομίζω ότι το πίστευε αλλά με έκανε να πιστεύω ότι το πίστεψε γιατί είχαμε μια πολύ ιδανική σχέση. Ιδανική σχέση είναι να σε αγαπά για αυτό που είσαι και να το δέχεται χωρίς να μπλέκει τις προσωπικές του επιθυμίες για το τι θέλει να είσαι» είπε αρχικά η Άννα Αδριανού.

Διαβάστε επίσης - Άννα Ανδριανού: Η εξομολόγηση για τους γάμους, την απόφαση να μην αποκτήσει παιδί και τα λόγια του πατέρα της μετά τον θάνατο της μητέρας και του αδερφού της

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα στοργικός κι εκεί όταν τον χρειαζόμουν. Έλεγε ότι αν με εκτελέσουν στην κατοχή, θα χαρώ τη διαδρομή και το εννοούσε. Πέθανε στα χέρια μου. Έλεγε ότι η ζωή έχει αξία μεγάλη και πρέπει να την αγαπάμε και να την τιμάμε. Αγαπώ τη ζωή δεν σημαίνει ότι αγαπώ μόνο τα καλά της κομμάτια γιατί αυτά είναι εύκολα, αλλά να την αγαπάμε σε όλα της» συμπλήρωσε η Άννα Ανδριανού.

Δείτε παρακάτω την συνέντευξη της Άννας Ανδριανού:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR