counter

Η εξομολόγηση που είχε κάνει ο Πύρρος Δήμας για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Η εξομολόγηση που είχε κάνει ο Πύρρος Δήμας για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του
Η εξομολόγηση που είχε κάνει ο Πύρρος Δήμας για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του βιώνει ο Πύρρος Δήμας, καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του, Αναστασία, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει πριν από δυο περίπου χρόνια για το πρόβλημα υγείας της συζύγου του, σε συνέντευξη του στην Καθημερινή.

«Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη... Ο Γολγοθάς συνεχίζεται...», είχε αναφέρει ο Πύρρος Δήμας.  

Μιλώντας τότε για τις προτεραιότητες που είχε στη ζωή του, ο Πύρρος Δήμας είχε τονίσει: «Η οικογένειά μου πάνω απ’ όλα. Η γυναίκα μου, τα παιδιά μου, η Ελένη 21 ετών κάνει μεταπτυχιακό στο Σικάγο, ο Βίκτωρ 18 χρόνων πέρασε στο Γέιλ για πολιτικές επιστήμες, η Μαρία 16 και ο Νικόλας 7. Η Μαρία κάνει κωπηλασία και την πηγαίνω στον Αγιο Κοσμά κάθε μέρα. Θέλω τα παιδιά μου να κάνουν ό,τι δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω εγώ. Κλαίω όταν τα βλέπω να προκόβουν. Αυτά είναι τα καλύτερα μετάλλιά μου. Μετά έρχεται η καριέρα. Οι Αμερικανοί με ζητούν από το 2012. Δεν ήθελα να φύγω όμως από την Ελλάδα. Τώρα, διαπιστώνω εχθρότητα». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR