counter

Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει για τους "Δυο Ξένους": «Πήγαινα τοίχο – τοίχο»

Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει για τους "Δυο Ξένους": «Πήγαινα τοίχο – τοίχο»
Η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτει για τους "Δυο Ξένους": «Πήγαινα τοίχο – τοίχο»

Μπορεί να βρίσκεται χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο η ίδια, όπως και όλη μας δεν μπορεί να ξεχάσει την πρώτη μεγάλη της επιτυχία στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα. Η Εβελίνα Παπούλια έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η Μαρίνα από τους Δυο ξένους. Η νεαρή ξανθιά παρουσιάστρια που ήταν παράφορα ερωτευμένη με τον καθηγητή της, Κωνσταντίνο Μαρκορά, καθήλωνε το τηλεοπτικό κοινό με το love story της.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εφημερίδα Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη για εκείνη την εποχή αλλά και την ξαφνική δημοσιότητα.

«Τρομοκρατήθηκα! Ήμουν χορεύτρια, είχα κάνει κάποια βήματα ως ηθοποιός και, με το που ξεκίνησαν οι «Δύο Ξένοι», έπεσαν όλοι πάνω μου. Ήταν ένα θρίλερ αυτό που ζούσα και κλείστηκα στο καβούκι μου, με αποτέλεσμα να με νομίζουν σνομπ. Μου ζητούσαν δέκα συνεντεύξεις μέσα σε μια εβδομάδα, ήθελαν όλοι εξώφυλλα και εκπομπές και έπαθα έναν πανικό. Πήγαινα… τοίχο τοίχο, που λένε. Χρειάστηκα καιρό για να μπορέσω να το διαχειριστώ σωστά», ανέφερε.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Μου λείπει πολύ και λείπει γενικότερα. Και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος. Ήταν ένα ξεχωριστό πλάσμα και ο χαμός του μου στοίχισε πάρα πολύ, όπως μου στοίχισε και ότι δεν τον σεβάστηκαν με άθλια δημοσιεύματα», ανέφερε στη Real Life.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR