counter

"Η Δούκισσα είναι μια πλαστική πριγκίπισσα". Ποια διάσημη καρφώνει την εγκυμονούσα Κέϊτ

"Η Δούκισσα είναι μια πλαστική πριγκίπισσα". Ποια διάσημη καρφώνει την εγκυμονούσα Κέϊτ
"Η Δούκισσα είναι μια πλαστική πριγκίπισσα". Ποια διάσημη καρφώνει την εγκυμονούσα Κέϊτ

Η Δούκισσα του Cambridge επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα επισκεπτόμενη την φιλανθρωπική οργάνωση "Hope House" και δεκάδες Άγγλοι έσπευσαν να δουν από κοντά την πλέον εμφανή φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης τους Kate Middleton.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της συζύγου του πρίγκηπα William έρχεται την ίδια μέρα που η συγγραφέας Ηilary Mantel ούτε λίγο, ούτε πολύ καταφέρεται στην Δούκισσα. Η βραβευμένη δύο φορές με το βραβείο Booker Prize την χαρακτηρίζει "πλαστική πριγκίπισσα, χωρίς προσωπικότητα, που θυμίζει κούκλα σε βιτρίνα με πλαστικό χαμόγελο". Ακόμη ανέφερε ότι ο μόνος σκοπός της είναι να γεννήσει τον διάδοχο.  Η 60χρονη Mantel η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην πατρίδα της πρόσθεσε "είναι σαν να σχεδιάστηκε από μια επιτροπή και να 'σμιλεύτηκε' από τεχνίτες" Ακόμη την συγκρίνει με την πριγκίπισσα Diana υποστηρίζοντας ότι "η αδικοχαμένη πριγκίπισσα είχε περισσότερη προσωπικότητα".

Το σχόλια της προκάλεσαν τέτοιο θόρυβο στην Αγγλία που ο Πρωθυπουργός της χώρας σχολίασε σχετικά: "Αν και η Ηilary Martel είναι μια σπουδαία συγγραφέας, τα σχόλια  της για  την Κate είναι πολύ άσχημα. Έχω δει την πριγκίπισσα στις δημόσιες εμφανίσεις της, στους Ολυμπιακούς και είναι μια εξαιρετική πρέσβειρα της Βρετανίας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτό και όχι να κάνουμε τέτοιους είδους άστοχες παρατηρήσεις".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR