counter

Η διάσημη pop star ντύθηκε χίπισσα και έγδυσε τον σύντροφό της

Η διάσημη pop star ντύθηκε χίπισσα και έγδυσε τον σύντροφό της
Η διάσημη pop star ντύθηκε χίπισσα και έγδυσε τον σύντροφό της


Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Πριν από μία εβδομάδα γιόρτασαν την πρώτη επέτειο τους.  Η Jennifer Lopez και o Casper Smart είναι πλέον αχώριστοι και έτσι δεν έκανε σε κανέναν εντύπωση που φόρεσαν παρόμοιες στολές για τη γιορτή του Halloween.  

Η Jennifer φόρεσε μια πολύχρωμη στολή, έβαλε στα μαλλιά ένα τεράστιο λουλούδι και ντύθηκε χίπισσα, ενώ ο 18 χρόνια μικρότερος Casper Smart με παντελόνι από το ίδιο ύφασμα της στολής της Lopez άφησε ανοικτό το πολύχρωμο σακάκι του και έδειξε τους γυμνασμένους κοιλιακούς του.

Η τραγουδίστρια παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε περιοδεία στην Ευρώπη, αποφάσισε να γιορτάσει εστώ και μακριά από την πατρίδα της, την γιορτή του Halloween και ανάγκασε να μεταμφιεστούν και οι χορευτές, το επιτελείο και η μπάντα της. Μάλιστα μέσω twitter παρότρυνε τους fans της που θα πήγαιναν να την δουν στο χτεσινό show στη Γερμανία της να πάνε μεταμφιεσμένοι.

Λίγο αργότερα πάλι μέσω του γνωστού social media αποκάλυψε και την δική της στολή γράφοντας: "Αυτή είναι η αποκριάτικη στολή μου. #HappyHalloween! Η ομάδα μου και εγώ το διασκεδάσαμε στο Dusseldorf. Αγάπη και ειρήνη". Τα βλέμματα, πάντως έκλεψε το κορμί του Casper!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR