counter

Η δημόσια συγγνώμη για την αφίσα με την επίσκεψη στο μνήμα του Παντελίδη στο FTHIS.GR

Η δημόσια συγγνώμη για την αφίσα με την επίσκεψη στο μνήμα του Παντελίδη στο FTHIS.GR
Η δημόσια συγγνώμη για την αφίσα με την επίσκεψη στο μνήμα του Παντελίδη στο FTHIS.GR

Παντελίδης αφίσα

 

Ρεπορτάζ: Αποστολία Φιλίππου

 

Σάλο έχει προκαλέσει η αφίσα της φωτογραφίας με την προγραμματισμένη επίσκεψη στον τάφο του Παντελή Παντελίδη. Πρόκειται για μια ομάδα φοιτητών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν προγραμματίσει να επισκεφθούν την Αθήνα και το μνήμα του τραγουδιστή στις αρχές του Απρίλη, τον οποίο αγαπούσαν και θαύμαζαν. Η συγκεκριμένη αφίσα που βρέθηκε κολλημένη πλησίον του πανεπιστημίου έκανε εντύπωση σε πολύ κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης δεν άργησαν να κάνουν γνωστό το γεγονός στο ευρύ κοινό. Το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση μέσα σε λίγες μόνο ώρες και τα σενάρια περί επιτήδειων που θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον τραγικό και άδικο χαμό του Παντελή Παντελίδη δεν είχαν τελειωμό.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον έναν από τους δύο φοιτητές έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια. Στο τηλέφωνο απάντησε όντως φοιτητής του Πανεπιστημίου βαθιά θλιμμένος για την τροπή που έχει πάρει το όλο θέμα. Όπως μας εξήγησε ο νεαρός, που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε το ονοματεπώνυμό του, το ταξίδι είχε όντως προγραμματιστεί, όσο για τα χρήματα, είχε συμφωνηθεί για τα παιδιά που δεν μπορούσαν να πληρώσουν, να συμμετέχουν δωρεάν και να επιβαρυνθούν τα έξοδα οι υπόλοιποι. Ο φοιτητής τόνισε πως δεν γνώριζε τίποτα για την αφίσα και ενημερώθηκε για αυτή, όταν το τηλέφωνό του άρχισε να χτυπάει σαν τρελό.

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από όλους! Ήταν ένα ατυχές γεγονός και δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος γι’ αυτό. Εγώ τον Παντελίδη τον θαύμαζα και τον αγαπούσα… τον είχα συναντήσει και από κοντά τρεις φορές» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός που δεν μπορούσε ούτε ο ίδιος να καταλάβει αν ήταν φάρσα ή bullying από συμφοιτητές του. Μάλιστα, ανέφερε πως μίλησε τόσο με την δίωξη εγκλήματος, όσο και με την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Όταν η μητέρα και τα αδέρφια του τραγουδιστή κατάλαβαν ότι πρόκειται περί παρεξήγησης δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο γεγονός. Τέλος, ανέφερε πως έχει δεχτεί πολλά απειλητικά, ανώνυμα τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα να φοβάται για το τι μπορεί να του συμβεί μετά από όλη αυτή τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR