counter

Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά: "Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή"

Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά: "Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή"
Η δημόσια έκκληση και το ξέσπασμα της Σάντρας Βουτσά: "Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή"

Ανησυχία για την υγεία του Κώστα Βουτσά, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε καταστολή διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αττικόν, με την οικογένειά του να μη φεύγει στιγμή από το προσκεφάλι του.

Ο τελευταίος των μεγάλων πρωταγωνιστών του ελληνικού σινεμά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδευόμενος από την Αλίκη Κατσαβού. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για λοίμωξη του αναπνευστικού, με την κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, Σάντρα, να αποκαλύπτει στην Espresso πως το πρόβλημα του πατέρα της είναι χρόνιο.

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά για την υγεία του πατέρα της

«Είναι σχεδόν 90 χρονών και η απόφαση των θεραπόντων ιατρών να τον θέσουν σε καταστολή βοηθά τον οργανισμό του να ξεκουραστεί. Μάλιστα έγινε κατόπιν συνεννόησης του επιστημονικού προσωπικού με την οικογένεια του μπαμπά μου. Ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος, δουλεύει πολύ και οι επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις τον τελευταίο καιρό τον έχουν εξαντλήσει. Από μικρό παιδί υποφέρει από άσθμα» είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Κώστα Βουτσά, η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχαιρέτησε τη μητέρα της, Έρρικα Μπρόγιερ.

Η Σάντρα Βουτσά ξέσπασε παράλληλα με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα σχετικά με την υγεία του Κώστα Βουτσά.

«Ο πατέρας μου δεν έπαθε ανακοπή. Ούτε χαροπαλεύει. Διάβασα σε blog γνωστού δημοσιογράφου τόσες ανακρίβειες, που πραγματικά αναρωτιέμαι σε τι αποσκοπούν. Δήθεν πως η αδερφή μου ήρθε από το Σικάγο στην Ελλάδα για να βρίσκεται δίπλα στον μπαμπά μας. Δεκαπέντε χρόνια έχει επιστρέψει από τις ΗΠΑ η Θεοδώρα. Στην Ολλανδία ζει και διαπρέπει καλλιτεχνικά. Κάνω έκκληση για σεβασμό» είπε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR