counter

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στην Πάτρα

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στην Πάτρα
Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στην Πάτρα

Μια μοναδική εμφάνιση ετοίμαζε η Δέσποινα Βανδή στο Aκρωτήρι Club στο Ρίο το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου. Η τραγουδίστρια και κριτής – πλέον – του “THE VOICE”, μπορεί να τρέχει και να μην φτάνει, αλλά μάλλον η εργασία της έχει κάνει καλό. Εμφανίστηκε με ένα κατάμαυρο στενό κοντό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της και άφησε άφωνους τους θεατές. Τα ψηλά μποτάκια της με τα κορδόνια κέντρισαν τα βλέμματα και έκαναν  το look της ακαταμάχητο.

Αν και τα επαγγελματικά της απορροφούν πολλή από την ενέργεια της αλλά την κρατούν αρκετές ώρες μακριά από την οικογένεια της, εκείνη βρίσκει τον τρόπο να τα συνδυάζει όλα αρμονικά και να φαίνεται το ίδιο φρέσκια και εντυπωσιακή ακόμη κι αν έχει να κοιμηθεί μέρες.

Η Δέσποινα Βανδή, χάρισε στην Πάτρα μια υπέροχη νύχτα με ένα πρόγραμμα βγαλμένο από όλα τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας της. Όλες τις οι επιτυχίες μαζεμένες ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε όλα αυτά τα χρόνια πορείας.

Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο μεγάλο club της περιοχής για να ανοίξει την “αυλαία” της Καρναβαλικής περιόδου και σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνιση της, όσο και με το κέφι και την ενέργεια της. Τους ξεσήκωσε με τα τραγούδια της και τους καθήλωσε με το στενό μαύρο φόρεμα και τα πανύψηλα μποτάκια της γεμάτα κορδόνια, που ολοκλήρωναν την sexy παρουσία της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR