counter

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται:"Είχα έντονο χτυποκάρδι. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή"

Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται:"Είχα έντονο χτυποκάρδι. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή"
Η Δέσποινα Βανδή εξομολογείται:"Είχα έντονο χτυποκάρδι. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή"

Στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι, μίλησε η Δέσποινα Βανδή, η οποία φέτος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Ακροπόλ και στο πολύ πετυχημένο μιούζικαλ, Mamma Mia!

Δεύτερη χρονιά Mamma Μιa φέτος, με ένα θέατρο γεμάτο. Κοιτάζοντας ένα χρόνο πίσω, στην πρεμιέρα, θυμάσαι τις αναστολές, τις ανασφάλειες που μπορεί να είχες τότε;

Κοιτάζοντας πίσω, καλά έκανα και είχα αυτές τις ανασφάλειες, γιατί με οδήγησαν να δουλέψω πολύ περισσότερο. Είναι πολύ καλό το αποτέλεσμα και χαίρομαι, άλλωστε ήθελα χρόνια να κάνω μιούζικαλ. Με συγκινεί γιατί καταφέρνουμε και αγγίζουμε το συναίσθημα του κόσμου.

Ξέρω πως κατά καιρούς σού είχαν προτείνει διάφορα θεατρικά πρότζεκτ, αλλά δεν προχώρησες.

Μου πρότειναν διάφορα, αλλά δεν είχε κλικάρει κάτι μέσα μου, όπως έγινε με αυτόν το μεγάλο τίτλο που ήρθε. Είχα δει το Mamma Mia και στο Λονδίνο μόλις είχε πρωοτοανέβει και είχα εντυπωσιαστεί με το feeling στο θέατρο. Βέβαια, οι Άγγλοι ήταν απόλυτα εξοικειωμένοι με τα τραγούδια των ABBA. Για να το ακούσεις σε ελληνικό στίχο και να σε κερδίσει, ήταν μεγάλο στοίχημα και από τη μεριά της Θέμιδας Μαρσέλλου. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει άνθρωπος που να αποδώσει καλύτερα στα ελληνικά τα τραγούδια των ΑΒΒΑ. Έβαλε μέσα την ελληνική ιδιοσυγκρασία, καθώς είμαστε έντονος λαός στα συναισθήματά μας, δηλαδή γελάμε δυνατά, λυπόμαστε, κλαίμε, τα κάνουμε όλα πολύ έντονα. Το έχτισε πολύ όμορφα. Αναμετρήθηκα και με τις δικές μου δυνατότητες και με το πόσο πιο πέρα μπορώ να πάω κι αυτό ήταν κάτι που λειτούργησε απόλυτα γοητευτικά. Αυτό που με τρόμαζε ήταν αυτό που με γοήτευε παράλληλα.

 Τώρα που έχεις πάρει το βάπτισμα του πυρός, θα το ξανάκανες;

Αν προκύψει ξανά ένας τίτλος που θα είναι για μένα αντιστοίχως πρόκληση, ναι. Αισθάνομαι ότι θα μπορέσω να το ξανακάνω και με μεγαλύτερη τόλμη αυτή τη φορά.

Είσαι άνθρωπος που του αρέσει να δοκιμάζει, γιατί πριν το μιούζικαλ έκανες και τηλεόραση.

Στο πρώτο επεισόδιο του Voice είχα έντονο χτυποκάρδι. Νόμιζα ότι θα πάθω ανακοπή. Σκεφτόμουν «Θα αρέσει, δεν θα αρέσει; Όταν μιλάω, άραγε, θα αρέσει στον κόσμο που θα δείξω την αλήθεια μου;». Τελικά κατάλαβα πως το πιο σημαντικό σε ό,τι κι αν κάνεις είναι να είσαι αληθινός. Η αλήθεια θα γράψει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR