counter

Η Demy με look που ταιριάζει στην ηλικία της για ψώνια

Η Demy με look που ταιριάζει στην ηλικία της για ψώνια
Η Demy με look που ταιριάζει στην ηλικία της για ψώνια

Είναι μια από τις πιο φρέσκες και χαμηλών τόνων παρουσίες της showbiz. Ο λόγος για τη νεαρή τραγουδίστρια Demy που έχει κερδίσει τη συμπάθεια και το σεβασμό όλων τόσο για το χαμηλό προφίλ της όσο και για την ευγένεια της. Το στυλ της έχει εισπράξει τα πιο θετικά σχόλια γιατί είναι πάντα σωστό αλλά και ταιριάζει στην ηλικία της. Διαθέτει γλυκιά φατσούλα ενώ τα τεράστια καταγάλανα μάτια της φωτίζουν το πρόσωπο της και σε κάνουν να νιώθεις τόσο οικεία μαζί της.

Για ψώνια με την αδερφή της 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Demy σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να απολαμβάνει τη βόλτα της με την αδερφή της Ρώμη Παπαδέα. Η νεαρή τραγουδίστρια έκλεψε την παράσταση με την απλότητα της αλλά με το στυλ της που ταιριάζει απόλυτα στην ηλικία της. Τα δυο κορίτσια απόλαυσαν τη βόλτα τους κάνοντας ψώνια, ενώ στάθηκαν αρκετή ώρα σε κατάστημα με παπούτσια.

Είναι γνωστό ότι η νεαρή τραγουδίστρια έχει αδυναμία στην οικογένεια της και είναι δεμένη πολύ με την αδερφή της Ρώμη Παπαδέα η οποία την στηρίζει και είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα. Συχνά οι δυο αδερφούλες ανεβάζουν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φανερώνοντας ότι περνούν αρκετό χρόνο μαζί και είναι οι καλύτερες φίλες.

Το άψογο look της χωρίς ενδυματολογικές υπερβολές

Η Demy κρατώντας ένα τεράστιο πλαστικό ποτήρι με καφέ κέντρισε τα βλέμματα καθώς έκανε τα ψώνια της με το άψογο look της που ταιριάζει στην ηλικία της. Ντυμένη με total black outfit, φλατ leather boots και καρό πουκάμισο στη μέση έμοιαζε με κοριτσάκι που πηγαίνει ακόμη σχολείο. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε αλογοουρά ενώ το πρόσωπο της δεν είχε ίχνος μακιγιάζ. Το ίδιο καλοντυμένη ήταν και η αδερφή της.

Τα δυο κορίτσια αγαπούν τα ψώνια και τη μόδα και φροντίζουν να διαλέγουν ρούχα που αναδεικνύουν την ομορφιά τους και το κορμί τους αλλά δε απέχουν πολύ και από την ηλικία τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR