counter

Η Courtney Stodden κυκλοφορεί ακόμη και μέρα μεσημέρι με 2Οαποντα τακούνια!

Η Courtney Stodden κυκλοφορεί ακόμη και μέρα μεσημέρι με 2Οαποντα τακούνια!
Η Courtney Stodden κυκλοφορεί ακόμη και μέρα μεσημέρι με 2Οαποντα τακούνια!

Ο λόγος για την εικονιζόμενη Courtney Stodden, η οποία αν και μέρα μεσημέρι, επέλεξε να κυκλοφορήσει με.. αρκετά βραδινή ενδυμασία. Το κόκκινο βελούδινο φόρεμα της, «οριακά» καλύπτει τα απαραίτητα, ενώ αναδεικνύει την καλλίγραμμη φιγούρα της.

Για να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή αποφάσισε να .. ψηλώσει και από 1.60, που είναι το κανονικό της ανάστημα, έφτασε το 1,80. Αυτό το ρόλο επιτέλεσαν οι 20ποντες μπεζ γόβες που ολοκλήρωναν το σύνολο της.

Η 19χρονη Courtney Stodden, είναι καλλίγραμμη ξανθιά στάρλετ, η οποία μας επιδεικνύει το εκρηκτικό παρουσιαστικό της με κάθε ευκαιρία. Σε ηλικία 16 ετών είχε παντρευτεί τον 53χρονο ηθοποιό Doug Hutchison  αλλά ο έγγαμος βίος δεν κράτησε πολύ.

Μετά από τρία χρόνια το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει συναινετικά. Παρά το χωρισμό του, το ζευγάρι συνεχίζει να συζεί στο ίδιο σπίτι και μάλιστα έχουν διατηρήσει από κοινού την κηδεμονία του .. σκύλου τους.

Η Courtney Stodden έχει διατηρήσει τόσο καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο, που αυτός προσφέρθηκε να την μανατζάρει στη νέα της καριέρα, αφού της έγινε πρόταση από την κινηματογραφική εταιρεία "ροζ ταινιών"  Viv Thomas.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR