counter

Η Christina Aguilera πήρε τις τιράντες και το καπέλο του παππού κάθισε στην κριτική επιτροπή!

Η Christina Aguilera πήρε τις τιράντες και το καπέλο του παππού κάθισε στην κριτική επιτροπή!
Η Christina Aguilera πήρε τις τιράντες και το καπέλο του παππού κάθισε στην κριτική επιτροπή!

Με μια εμφάνιση που δεν παραπέμπει σε λαμπερή και απαστράπτουσα γυναίκα κριτή κάθισε στην καρέκλα της η Christina Aguilera στο προηγούμενο επεισόδιο του φαντασμαγορικού show τραγουδιού “The Voice”. Η τραγουδίστρια – κριτής εξέπληξε με την ενδυματολογική της επιλογή. Μπορεί το κοινό να περίμενε κάτι άλλο αλλά αυτή το διασκέδασε απόλυτα και το ευχαριστήθηκε. Θυμήθηκε προφανώς τα χρόνια που περνούσε αγκαλιά με τον παππού!

H διάσημη τραγουδίστρια θύμιζε κάτι από παππού με τιράντες καθώς επέλεξε να εμφανιστεί με ανδρικό outfit μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό. Φορώντας ένα skinny jeen που αναδείκνυε πλήρως τα αδύνατα της πόδια έβαλε ένα ανδρικό πουκάμισο με κόκκινες τιράντες, ενώ “αποτελείωσε” το look της με ένα ανδρικό καπέλο σε χρώμα γκρι.

Είναι λογικό να έχει πάρει τα πάνω της, αφού η Christina Aguilera κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα αν χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε πάρει και να αποκτήσει και πάλι το καλλίγραμμο κορμί της. Απ' ότι βλέπετε το παράκανε λιγάκι αφού δεν έχει μείνει και τίποτα άλλο να χάσει.

Η Christina Aguilera ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και έγραψε ότι πολλές φορές ζηλεύει τα αγόρια και το στυλ τους και ότι είπε να αφήσει για λίγο τα φορέματα το sexy look και τη λάμψη και να φορέσει ένα άνετο τζιν. Η ίδια φάνηκε να απολαμβάνει το σύνολο με τις τιράντες και το καπέλο που μας θυμίζει το καπέλο του παππού μας και παρότρυνε τις θαυμάστριες της να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο στυλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR