counter

Η βράβευση της Δέσποινας Βανδή: Τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας!

Η βράβευση της Δέσποινας Βανδή: Τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας!
Η βράβευση της Δέσποινας Βανδή: Τα συγκινητικά λόγια της τραγουδίστριας!

To βράδυ της Τετάρτης 8 Μαρτίου προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1 τα βραβεία «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη. Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία φίλων και συγγενών των βραβευομένων, καθώς και εκπροσώπων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, παρακολουθήσαμε να βραβεύονται 20 γυναίκες, από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό κόσμο καθώς και από τον κόσμο των γραμμάτων και επιστημών, που ξεχώρισαν το 2016 για το ήθος, το έργο και τη δράση τους.

Μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή κέρδισε το βραβείο της «τραγουδίστριας της χρονιάς» και, μάλιστα, της το απένειμε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας, ίσως στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος είμαι. Συγκλονιστική εμπειρία το να περιμένεις να βραβεύσεις και όχι να σε βραβεύσουν…», είπε χαρακτηριστικά ο Μίμης Πλέσσας και κάλεσε την Δέσποινα Βανδή στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια, αφού παρέλαβε το βραβείο της, πήρε το μικρόφωνο και αποκάλυψε: «Θέλω να σας πω κάτι που θα σας φανεί πολύ παράδοξο. Η τελευταία φορά που είδα τον κύριο Mίμη Πλέσσα ήταν, πριν μερικά χρόνια, σε μια συναυλία του 50 Cent. Ήμασταν μαζί και διασκεδάζαμε μαζί. Ο κόσμος δεν το ξέρει αυτό!».

Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν, έκανε τον απολογισμό της καριέρας της, λέγοντας: «Θέλω να πω ότι το 1994 κατέβηκα απ ό τη Θεσσαλονίκη υπογράφοντας το πρώτο μου δισκογραφικό συμβόλαιο. Τότε ξεκίνησαν όλα. Ήταν ένα ταξίδι που δεν ήξερα πραγματικά που θα με βγάλει και πόσες χαρές θα βίωνα μέσα από  αυτή τη διαδρομή. Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες. Ευχαριστώ πάρα πολύ –αμερικανιά θα ακουστεί λίγο- αλλά πραγματικά τον άντρα μου και τα παιδιά μου γιατί αυτή η χρονιά ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα. Δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο. Πάρα πολύ δουλειά…».

Καταλήγοντας, μάλιστα, δήλωσε: «Θέλω να πω επίσης, όσο οξύμωρο κι αν ακουστεί, πως βίωσα επιτυχίες, αλλά και κάποιες αποτυχίες. Απόψε θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις αποτυχίες μου γιατί με έκαναν καλύτερη και στη δουλειά μου και ως άνθρωπο!», κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Δείτε το βίντεο με τη βράβευση της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR