counter

H βότκα έσωσε την ζωή σε σκυλάκι!

H βότκα έσωσε την ζωή σε σκυλάκι!
H βότκα έσωσε την ζωή σε σκυλάκι!

Σκύλος

Το σκυλάκι είχε δηλητηριαστεί από αντιψυκτικό που είχε γλείψει στο πάτωμα του γκαράζ της ιδιοκτήτριας του και οι κτηνίατροι στο νοσοκομείο ζώων στη Μελβούρνη της Αυστραλίας διαπίστωσαν γρήγορα ότι μόνο το ποτό θα μπορούσε να του σώσει τη ζωή.

Το μαλτέζικο τεριέ έπαθε δηλητηρίαση με αιθυλενογλυκόλη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε νεφρική ανεπάρκεια και σε θάνατο, με αποτέλεσμα το καθαρό αλκοόλ να γίνει η θεραπεία του μικρόσωμου σκύλου. Η κτηνιατρική κλινική έγραψε στο διαδίκτυο ότι το αλκοόλ επιδρά στην χημική αντίδραση που προκαλείται και αποτρέπει τη νεφρική ανεπάρκεια.

Έτσι, επί δύο ημέρες έδιναν βότκα στον σκύλο μέσα από ένα σωληνάκι, με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο ποτό περιέχει μεγάλο ποσοστό αλκοόλ. «Στην πραγματικότητα, για όλο το Σαββατοκύριακο, ο Τσάρλι είχε ένα… τεράστιο πάρτι μαζί μας», έγραψαν οι κτηνίατροι, που του έδωσαν συνολικά ένα ολόκληρο μπουκάλι βότκα (700ml) για να του σώσουν τη ζωή.

Μετά από το διήμερο… μεθύσι, το μαλτέζικο τεριέ δεν εμφάνισε σημάδια νεφρικής ανεπάρκειας, παρά μόνο ζαλάδας από το ποτό. «Ήταν οπωσδήποτε μεθυσμένος», είπε η ιδιοκτήτριά του στην «Ηerald Sun», εξηγώντας ότι παραπατούσε και πως έκανε ακριβώς σαν ένα μεθυσμένο άτομο.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR