counter

Η Βίκυ Παγιατάκη "λύγισε" στον αέρα. "Έχασε" την αδερφή της - VIDEO

Η Βίκυ Παγιατάκη "λύγισε" στον αέρα. "Έχασε" την αδερφή της - VIDEO
Η Βίκυ Παγιατάκη "λύγισε" στον αέρα. "Έχασε" την αδερφή της - VIDEO

Βίκυ Παγιατάκη

Ο νέος χρόνος δεν ξεκίνησε όμορφα για την αστρολόγο του πρωινού του Mega,  Βίκυ Παγιατάκη που έχασε την αδερφή της και παρά το πένθος της εμφανίστηκε κανονικά πιστή στο ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό για να δώσει τις αστρολογικές προβλέψεις αναλυτικά για κάθε ζώδιο.

Η Βίκυ Παγιατάκη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου με μεγάλα κίτρινα γυαλιά ώστε να κρύψει με κάποιο τρόπο τα πρησμένα θλιμμένα μάτια της. Η αστρολόγος του “Πρωινό mou” έχασε την αγαπημένη της αδελφή και η συναισθηματική της κατάσταση είναι άσχημη.

Αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό της έδωσε το παρών στην  εκπομπή και δέχτηκε τα συλλυπητήρια από όλη την ομάδα αλλά και από τον Πέτρο Κωστόπουλο που της έδωσε τα εύσημα για το κουράγιο της και τη δύναμη της. Η αγαπημένη της αδερφή πέθανε και η απώλεια είναι δυσβάσταχτη ειδικά όταν πρέπει να φορέσεις το χαμόγελο σου και ανα βγεις στον τηλεοπτικό αέρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Η Βίκυ Παγιατάκη εκπλήρωσε το ρόλο της αλλά στο τέλος των ζωδίων και λίγο πριν την αποχαιρετήσουν λύγισε. Με τρεμάμενη φωνή παρότρυνε τους τηλεθεατές να βλέπουν αισιόδοξα τη ζωή και κάποια στιγμή έκρυψε το πρόσωπο της.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR