counter

Η Βίκυ Καγιά με business look στο κέντρο της Αθήνας

Η Βίκυ Καγιά με business look στο κέντρο της Αθήνας
Η Βίκυ Καγιά με business look στο κέντρο της Αθήνας

Είναι πρόσφατα χωρισμένη αλλά απ ‘ότι φαίνεται δε θα κάτσει να σκάσει! Η Βίκυ Καγιά εθεάθη μόνη της, έξω από το θέατρο “Αποθήκη” μετά το τέλος της παράστασης, “Το κουρδιστό πορτοκάλι”. Το μοντέλο – παρουσιάστρια που έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από το Νίκο Κριθαριώτη, έκλεψε τις εντυπώσεις με business look και ψηλοτάκουνες γόβες κατά τη βραδινή της έξοδο.

Απλή και sexy με total black business look

Είναι χαμογελαστή, ήρεμη και πάντα καλοντυμένη. Έχει την τέλεια αίσθηση του στυλ και φροντίζει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της ενδυματολογική επιλογή, αποδεικνύοντας ότι κατέχει δικαίως τον τίτλο του top model της χώρας μας.

Αυτή τη φορά η Βικυ Καγιά επέλεξε business look και το ολοκλήρωσε με τις κλασσικές μαύρες γόβες. Ντυμένη με μαύρο στενό παντελόνι, μαύρο σακάκι έδειχνε στυλάτη και σέξι. Το οutfit της ξεχώριζε από την κατακόκκινη τσάντα της, ενώ το μακιγιάζ της ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Το πρόσωπό της φώτιζε το πλατύ της χαμόγελο που δεν φεύγει ποτέ από τα χείλη της.

Δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της

Τον τελευταίο καιρό, το μοντέλο – παρουσιάστρια έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και συχνά βγαίνει και διασκεδάζει με καλούς της φίλους. Ο χωρισμός της από το Νίκο Κριθαριώτη είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε και όπως λέει και η ίδια έχει οπλιστεί με τη θετική της ενέργεια και το χαμόγελο της που δε σβήνουν ποτέ από το πρόσωπο της.

Σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει και δεν μοιάζει να την έχει καταβάλλει ο χωρισμός της που είναι φρέσκος. Φροντίζει να δίνει χρόνο στον εαυτό της και είναι περιποιημένη ακόμη και όταν επιλέξει να βγει για μια βόλτα μόνη της.

Η Βίκυ Καγιά κεντρίζει τα βλέμματα των αντρών και τα φωτογραφικά φλας παίρνουν φωτιά, όπως στη πρόσφατη βραδινή της έξοδο που έμοιαζε απόλυτα sexy με ένα απλό business look και το must της φετινής σεζόν, τις μαύρες γόβες σε κλασσική γραμμή που τονίζουν τη θηλυκότητα μιας γυναίκας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR