counter

Η Βίκυ Καγιά μας περιγράφει πως είναι ένα τυπικό 24ωρό της

Η Βίκυ Καγιά μας περιγράφει πως είναι ένα τυπικό 24ωρό της
Η Βίκυ Καγιά μας περιγράφει πως είναι ένα τυπικό 24ωρό της

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απαιτητική καθημερινότητά της, ενώ παράλληλα περιέγραψε ένα τυπικό 24ωρό της.

Καταφέρνετε να ισορροπείτε τη μητρότητα με την καριέρα;

Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, θα φανεί στο αποτέλεσμα. Βάζω όλη τη δύναμη και την καρδιά μου και κάνω ό,τι μπορώ. Έχω ξεπεράσει το κομμάτι του να έχω τύψεις γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα μου αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν μαμάδες γιατροί και αεροσυνοδοί, με πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα από το δικό μου. Η ψυχραιμία, που αναφέρω, υπάρχει και στο οικογενειακό μου κομμάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ. Δεν είναι πάντα το ίδιο το καλύτερο μου. Άλλες φορές είναι πολύ καλύτερο από το καλό είναι ανάλογα με την ημέρα, τι μπορώ να προλάβω και πόσο καλή μπορώ να είμαι. Και να μην πετύχει, και να μη μου βγει, είναι καλό, πρέπει να το παραδέχεσαι στα παιδιά σου...

Ένα τυπικό 24ωρό σας;

Τι να σας πω... Ένας χαμός. Κάνω ηρωική προσπάθεια να τα προλάβω και να τα πετύχω όλα. Και ποτέ δεν ξέρω αν τα έχω πετύχει ή προλάβει όλα, τουλάχιστον ξέρω ότι έχω προσπαθήσει πάρα πολύ δυνατά. Ξυπνάω στις 6.30. Ετοιμάζω την Μπιάνκα για το σχολείο: κολατσιό, ρούχα και να τη βάλω στο σχολικό. Μετά περιμένω να ξυπνήσει ο Κάρολος, που ξυπνάει κατά τις 8, ώστε να τον δω πριν φύγω. Μέχρι τότε έχω κάνει κάποιες δουλειές, κάποια e-mails και κάπως έχω οργανωθεί. Φεύγω και γυρνάω αργά κάποιες μέρες, και κάποιες μέρες κανονικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR