counter

Η Beyonce με φόρεμα Vrettos Vrettakos στα μουσικά βραβεία BRIT!

Η Beyonce με φόρεμα Vrettos Vrettakos στα μουσικά βραβεία BRIT!
Η Beyonce με φόρεμα Vrettos Vrettakos στα μουσικά βραβεία BRIT!

Η ντίβα της διεθνούς μουσικής σκηνής Beyonce επέλεξε τη δημιουργία έλληνα σχεδιαστή για την εμφάνιση της στα βρετανικά μουσικά βραβεία BRIT σύμφωνα με το www.brandsgalaxy.gr! Η Beyonce ανέβηκε στη σκηνή των BRIT για να τραγουδήσει φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του έλληνα Βρεττού Βρεττάκου και φυσικά ξεσήκωσε το κοινό! Δες εδώ τις φωτογραφίες της τουαλέτας της!

Η Beyonce για ακόμη μια φορά εμπιστεύτηκε τον Βρεττό Βρεττάκο για μια λαμπερή εμφάνιση της επί σκηνής, και όπως ήταν φυσικό εντυπωσίασε!  Η λαμπερή πετρόλ τουαλέτα Vrettos Vrettakos της Beyonce τόνιζε τις καμπύλες της σταρ, ενώ οι διαφάνειες στα μανίκια και η μαύρη πλάτη της έδιναν χαρακτήρα στο φόρεμα!

Η ντίβα συνδύασε τη μακριά τουαλέτα της με πανάκριβα κοσμήματα Lorraine Schwartz, και ψηλοτάκουνα Gianmarco Lorenzi! Η εμφάνιση της σίγουρα είχε την έγκριση και του συζύγου της Jay-Z, όπως φαίνεται από την φωτογραφία που η Beyonce ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook και δείχνει τον Jay-Z να την κοιτά με θαυμασμό!

Φαίνεται πως το φόρεμα της της άρεσε τόσο πολύ, που μετά την εμφάνιση της στα Brit, η Beyonce επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό της αεροπλάνο χωρίς να αλλάξει ρούχα, παρά μόνο παπούτσια!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στον Βρεττό Βρεττάκο, αφού ο έλληνας σχεδιαστής είχε δημιουργήσει και outfits για την παγκόσμια περιοδεία της «Mrs Carter»!

Εσένα πως σου φάνηκε το φόρεμα Vrettos Vrettakos που διάλεξε η Beyonce? Δεν είναι υπέροχο που μια σταρ τέτοιας φήμης επιλέγει έναν έλληνα σχεδιαστή για την εμφάνιση της σε glamorous βραβεία, όπως είναι τα BRIT? Πες μας την άποψη σου με ένα σχόλιο σου παρακάτω ή με ένα μήνυμα σου στη φόρμα επικοινωνίας μας!

Πηγή: brandsgalaxyfashion.com της www.brandsgalaxy.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR