counter

Η Beyonce αγκαλιά με την 8χρονη κόρη της Madonna

Η Beyonce αγκαλιά με την 8χρονη κόρη της Madonna
Η Beyonce αγκαλιά με την 8χρονη κόρη της Madonna

H 8χρονη υιοθετημένη κόρη της Madonna, Mercy James, είναι μεγάλη φαν της Beyonce. Έτσι η Madonna πήγε την κορούλα της να παρακολουθήσει τη show της Beyonce, Mrs. Carter Show World Tour στο Barclays Centre της Νέας Υόρκης την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου .

Η Mercy James δεν πίστευε στη τύχη της καθώς η Beyonce, όταν είδε τη Mercy James και τη Madonna, έσκυψε και έδωσε ένα φιλάκι στη μικρή της fan. Η Madonna έσπευσε να απαθανατίσει τη σκηνή, βγάζοντας μια φωτογραφία με το κινητό της, την οποία δημοσίευσε στο instagram με λεζάντα “ Mercy James gets a big fat one from the Queen  B”

H Madonna και η Mercy James διασκέδασαν με τη ψυχή τους στο show της Beyonce και δήλωσαν ξετρελαμένες. Αλλά η Madonna δεν είναι η μόνη διάσημη που τρελαίνεται για τη Beyonce. To γνωστό μοντέλο Anne Sergeyevna Vyalitsyna, αφού παρακολούθησε τη συναυλία δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Twitter ” the show was great, is this woman even human?”.

To όνομα του show Mrs Carter, είναι μία έμμεση αναφορά στο σύζυγο της Beyonce, Jay-Z καθώς το αληθινό του όνομα είναι Shawn Carter.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR