counter

Η Βάσω Κολλιδά μιλάει για τον μέλλοντα σύζυγό της, την συγκατοίκηση και τη πρόταση γάμου

Η Βάσω Κολλιδά μιλάει για τον μέλλοντα σύζυγό της, την συγκατοίκηση και τη πρόταση γάμου
Η Βάσω Κολλιδά μιλάει για τον μέλλοντα σύζυγό της, την συγκατοίκηση και τη πρόταση γάμου

Βάσω Κολλιδά

Η Βάσω Κολλιδά μίλησε στο περιοδικό "People" για τον άντρα που της άλλαξε τη ζωή, τον μέλλοντα σύζυγό της Γιάννη Εμμανουηλίδη, και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την κοινή τους ζωή και τον γάμο τους.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος για την Βάσω Κολλιδά που ερωτεύθηκε τον αγαπημένο της από την πρώτη ματιά: "Αναρωτιόμουν γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτός ο άνθρωπος. Όλα κύλησαν τόσο αβίαστα και όμορφα. Από την πρώτη μέρα μείναμε μαζί. Κάποτε ρωτούσα τις παντρεμένες φίλες μου πώς θα καταλάβω ότι με κάποιον θέλω να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια και απαντούσαν πως, όταν βρεθεί ο άνθρωπος, θα μπουν κάποια πράγματα στη σειρά χωρίς να το καταλάβω. Έτσι κι έγινε. Ό,τι σχέδια και να κάνεις, όσο κι αν πιέζεις κάποιες καταστάσεις, τελικά ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις" δηλώνει στο περιοδικό η Βάσω.

Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια ρούχων και κοσμημάτων μίλησε και για την πρόταση γάμου που δέχτηκε την ώρα που οι δύο τους πετούσαν κυριολεκτικά στα σύννεφα: "Ο Γιάννης είχε προγραμματίσει ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Παρίσι και µου είπε να πάω µαζί του. Είχε το σκοπό του, γι’ αυτό ζήτησε να τον συνοδέψω. Ύστερα από µία ώρα πτήσης, παίζαμε ένα παιχνίδι µε ερωτήσεις, ώσπου στο τέλος µου λέει “Θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου µαζί µου;” και ταυτόχρονα ανοίγει το κουτάκι µε το δαχτυλίδι, όπου κόντεψα να πάθω σοκ". 

Το ζευγάρι συγκατοικεί από την πρώτη μέρα της γνωριμίας του και μετά από ενάμιση χρόνο το μόνο που τους έχει δυσκολέψει είναι ο χώρος της ντουλάπας… "Σαν παιχνίδι μου φαίνεται. Τα έχουµε βρει απόλυτα, το µόνο που µε δυσκόλεψε ήταν ο χώρος της ντουλάπας".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR