counter

Η Βάσω Κολλιδά δείχνει πως να κάνετε καθαρισμό προσώπου μόνες στο σπίτι (Στο Vashionista blog)

Η Βάσω Κολλιδά δείχνει πως να κάνετε καθαρισμό προσώπου μόνες στο σπίτι (Στο Vashionista blog)
Η Βάσω Κολλιδά δείχνει πως να κάνετε καθαρισμό προσώπου μόνες στο σπίτι (Στο Vashionista blog)

Καλημερα Vashionistes μου...

Να εχετε μια πολυ καλή ημέρα....

Από σήμερα και κάθε εβδομάδα θα εχω για εσάς έξυπνα tips για το πρόσωπο και το σώμα... Πολλές φορές νομίζουμε οτι γνωρίζουμε να περιποιούμαστε και να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας,α λλά πιστέψτε με κάνουμε πολλά λάθη.

Το πιο βασικό, είναι να μάθουμε να καθαρίζουμε το πρόσωπο μας και πιο συγκεκριμένα να κάνουμε σωστό ντεμακιγιάζ. Απαραίτητα δύο φορές την ημέρα. Πρωί και βράδυ...

Έχω δοκιμάσει πολλά προιόντα ντεμακιγιάζ, πήγαινα για ψώνια και πλήρωνα πολλά χρήματα γιατί ήθελα να παίρνω τα πιο ακριβά, πιστεύοντας πως είναι και τα καλύτερα. Κατέρριψα γρήγορα όμως αυτ'ο τον μύθο.

Καθαρισμός προσώπου με υλικά που έχουμε στο σπίτι μας.

Χρησιμοποιούμε: 1.κρέμα Γάλακτος

2.Αμυγδαλέλαιο

3.Χαμομήλι

Διαδικασία: Πλένουμε τα χέρια μας πάρα πολύ καλά

Έπειτα μέσα σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το αμυγδαλέλαιο και την κρέμα γάλακτος. Αφού γίνει ενιαίο μείγμα με ένα βαμβάκι ή με τα χέρια μας, το απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο. Με απαλές ανοδικές  κινήσεις, κάνουμε ενα ελαφρύ μασάζ και καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας, αφαιρώντας το γαλάκτωμα.

Αφού το αφαιρέσουμε τελείως, βρέχουμε ενα βαμβάκι με το χαμομήλι και περνάμε ολο το πρόσωπο (το χαμομήλι είναι καταπραϋντικό και απολυμαντικό).

Στο τέλος με ενα χαρτάκι ταμπονάρουμε το δέρμα μας (εάν έχετε λιπαρό πρόσωπο, όταν τελειώσετε τον καθαρισμό, είναι καλό να ξεπλένετε το πρόσωπό σας).

Ειναι εύκολο να το κάνετε μόνοι σας και μπορείτε να αποθηκεύσετε το μείγμα στο ψυγείο για δυο με τρεις ημέρες... Όλα αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα  και χρήσιμα tipakia μου τα δινει η φίλη μου και πολύ καλή αισθητικός Ζέτα Νικολούλη.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και μέσω του site www.Beautytherapist.gr

Σας φιλώ χχχ....

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR