counter

H ATCOM στηρίζει το «Μπορούμε»

H ATCOM στηρίζει το «Μπορούμε»
H ATCOM στηρίζει το «Μπορούμε»

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μπορούμε”, στόχο της οποίας αποτελεί ο περιορισμός της σπατάλης τροφίμων και η καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα, απέκτησε νέα διαδικτυακή παρουσία. Ο ανανεωμένος ιστότοπος boroume.gr δημιουργήθηκε με την αποκλειστική χορηγία της ATCOM, η οποία και ανέλαβε τον ανασχεδιασμό, την υλοποίηση καθώς και τη φιλοξενία του νέου site. 

Η ATCOM στο πλαίσιο της ΕΚΕ πολιτικής της, η οποία και αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της φιλοσοφίας και του στρατηγικού σχεδιασμού της, διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα παρέχοντας τις υπηρεσίες της, τόσο σε καθιερωμένες ΜΚΟ, όσο και σε μικρότερου βεληνεκούς οργανισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, η ATCOM προχώρησε στον ριζικό ανασχεδιασμό του website boroume.gr, με σκοπό να συνεισφέρει στην ενημέρωση του κοινού, να ενισχύσει τη δράση της οργάνωσης, να αυξήσει τη διαδικτυακή της ορατότητα και να βελτιώσει την εμπειρία επισκεπτών, μελών και υποστηρικτών της οργάνωσης.

Το ανανεωμένο boroume.gr υιοθετεί μία μοντέρνα και φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση που προάγει τη χρηστικότητα και βελτιώνει την εμπειρία του επισκέπτη. Επιπλέον, η ανανεωμένη αρχιτεκτονική της πληροφορίας, με εύχρηστα μενού και ξεκάθαρα call to action, επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση και παρέχει στον χρήστη πρόσβαση σε πληθώρα θεμάτων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το νέο website στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.boroume.gr/   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR