counter

Η ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Βασάλο - Fipster: "Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι"

Η ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Βασάλο - Fipster: "Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι"
Η ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για Βασάλο - Fipster: "Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι"

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” μίλησαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipster.

Οι δύο τους με αφορμή ένα φιλανθρωπικό bazaar, απάντησαν στις ερωτήσεις που δέχτηκαν από τη δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

Μεταξύ άλλων, σχολίασαν το “Survivor All Star” και το “J2US”.

Δείτε επίσης! Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Θα βαρεθείτε να με ακούτε πως θέλω να κερδίσει το Survivor all Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος"

Όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Fipster

«Έφτασα μέχρι τον ημιτελικό στο J2US αλλά δεν έχω δεχθεί πρόταση να ξαναμπώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και όταν ρωτήθηκε αν απόλαυσε τον Fipster στο “Asia Express” απάντησε: «Ναι τον έβλεπα. Εγώ είμαι team Φίλιππος. Οι προσωπικότητές μας ταιριάζουν περισσότερο, από ότι με τον Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος είναι ζεν, εγώ είμαι λίγο πιο εκδηλωτική, με κλάματα, γέλια και τα λοιπά. Δεν θα πήγαινα με τον Fipster στο Asia Express».

«Εάν πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν ένας συνδυασμός Μαρτίκα, Μπάρτζη και Τριαντάφυλλου. Θα ήμουν τρία σε ένα», ανέφερε ο Fipster για το αν θα πήγαινε στο “Survivor”, ενώ σε ερώτηση για ενδεχόμενες τηλεοπτικές προτάσεις που του έχουν γίνει, είπε με χιούμορ: «Θα κάνουμε το “Πολύ Μπλα-Μπλα” με την Ευρυδίκη. Δεν ξέρουμε κάτι. Κάτσε να γυρίσει ο Κωνσταντίνος».

Σε ερώτηση για πιθανή τηλεοπτική συνύπαρξη ανάμεσα στους τρεις τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε με πολύ  χιούμορ: «Όχι. Δεν θα ήθελα να μπω ανάμεσα στο ζευγάρι. Συγγνώμη. Σκέψου Βασάλο – Βαλαβάνη – Fipster. Αντίο ζωή».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR