counter

H Άσπα Τσίνα ξεσπά στο FTHIS.GR για το διαζύγιό της: "Με κορόιδευε 14 χρόνια. Είχε παράλληλη σχέση"

H Άσπα Τσίνα ξεσπά στο FTHIS.GR για το διαζύγιό της: "Με κορόιδευε 14 χρόνια. Είχε παράλληλη σχέση"
H Άσπα Τσίνα ξεσπά στο FTHIS.GR για το διαζύγιό της: "Με κορόιδευε 14 χρόνια. Είχε παράλληλη σχέση"

Άσπα Τσίνα

Aπό την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Εδώ και λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση ότι η Άσπα Τσίνα χώρισε με τον σύζυγό της Γιάννη Μπέη, μετά από 6 χρόνια γάμου και κοινής συμβίωσης. Η Άσπα Τσίνα μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR και ξεσπά για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο άνδρας της με άλλη γυναίκα- όπως η ίδια ισχυρίζεται- τα 14 χρόνια που είναι συνολικά μαζί.

-Ισχύει ότι χώρισες οριστικά με τον Γιάννη Μπέη;

Ναι ισχύει. Τον χώρισα γιατί αποκαλύφθηκε η κρυφή (από μένα!) σχέση που διατηρούσε παράλληλα με μια άλλη κυρία. Αυτή η γυναίκα προϋπήρχε και εμού. Με αυτή τη γυναίκα δεν έκοψαν ποτέ μέσα σε αυτά τα 14 χρόνια που είμαστε μαζί. Με κορόιδευε. Το έμαθα εντελώς τυχαία, γιατί σε μια επαρχιακή πόλη όπως είναι τα Τρίκαλα, κανείς δεν έχει το θάρρος να έρθει να σου πει την αλήθεια.

-Πως ακριβώς έμαθες για την παράλληλη σχέση του άνδρα σου;

Τους είδα μαζί στο δρόμο. Οδηγούσα και τους είδα μαζί να κάνουν τη βόλτα τους.

-Ο ίδιος πως αντέδρασε;

Φυσικά δεν το παραδέχθηκε. Μου είπε ότι δεν ξέρω τι βλέπω.  

-Δεν είχες καταλάβει κάτι όλο αυτό το διάστημα;

Δεν έψαχνα. Είμαι ένας δραστήριος άνθρωπος που έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι γιατί ασχολούμουν πολύ με το παιδί και λείπαμε πολύ συχνά στο Καρπενήσι, εκεί όπου βοηθάω το Δημοτικό καταφύγιο και τα αδέσποτα ζώα, ως εθελόντρια. Αντίθετα, ο ίδιος με ζήλευε, ζήλευε τους συνεργάτες, τους φίλους μου και όποιον ήταν κοντά μου. Γενικότερα είχαμε πολλές έριδες σαν ζευγάρι.

-Εσύ τον χώρισες;  

Ναι, φυσικά. Αφού είδε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια, ομολόγησε ότι διατηρούσε παράλληλη σχέση, παρουσία στενών συγγενών μου και εκεί τελείωσε πολύ ωραία η ιστορία. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μας, την ηρεμία του παιδιού μου και να διασφαλίσω ότι ο γιος μου θα ζήσει με όρους ψυχικής υγείας, όπως του αρμόζει. 

-Στεναχωρήθηκες για τον χωρισμό, μετά από 14 χρόνια;

Η πρώτη εβδομάδα που προσπαθούσε να δημιουργήσει κλίμα αμφιβολίας για όλα όσα συνέβαιναν με την παράλληλη σχέση του, ομολογώ ότι ήταν πολύ οδυνηρή. Την πρώτη εβδομάδα ένιωσα τόσο ταπεινωμένη. Ενάμιση μήνα τώρα όμως, νιώθω πολύ πιο δυνατή. Λυπάμαι όχι για την απώλεια, αλλά για την συμπεριφορά και γιατί δεν κατάλαβε ότι υπάρχουν άνθρωποι με αξιοπρέπεια.

-Τον αγαπάς ακόμη;

Τον αγάπησα πολύ και του αφιέρωσα 14 χρόνια. Όλα έχουν ένα τέλος, να είναι καλά να υποστηρίζει τις επιλογές του φανερά. Δεν κρατάω καμία κακία. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να διαφυλάξω την αξιοπρέπεια τη δική μου και του παιδιού μου και να ζήσουμε με όρους πραγματικής αγάπης!

- Μετά τον χωρισμό, έφυγε ο Γιάννης Μπέης από το σπίτι;

Ναι, άλλωστε το σπίτι στα Τρίκαλα είναι δικό μου. Του πακέταρα όλα του τα πράγματα, του τα έφτιαξα και του τα έστειλα με έναν κοινό γνωστό μας. Εγώ μένω με τον γιο μας, ο οποίος είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. 

-Όλα αυτά τα χρόνια μένεις στα Τρίκαλα για να είσαι κοντά στον σύντροφό σου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σκέφτεσαι να έρθεις μόνιμα στην Αθήνα;

Η βασική μου κατοικία θα είναι σε επαρχιακή πόλη, ωστόσο θα έρχομαι στην Αθήνα πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα γιατί έχω φίλους και συγγενείς. Θέλω να προσφέρω στο παιδί μου κάποιες εμπειρίες πολιτιστικoύ χαρακτήρα, που μόνο η Αθήνα μπορεί να προσφέρει και βεβαίως συζητάω κάποιες επαγγελματικές προτάσεις και... ίδωμεν. 

*Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον σύζυγό της Άσπας Τσίνα, Γιάννη Μπέη, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR