counter

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... στον Λευκό Οίκο - Φωτογραφίες

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... στον Λευκό Οίκο - Φωτογραφίες
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... στον Λευκό Οίκο - Φωτογραφίες

Ο Barack Obama ευχήθηκε στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και στο προσωπικό της λογαριασμό στέλνοντας της μια ευχητήρια κάρτα που την "υπογράφουν" η σύζυγος του, Michelle, οι δυο τους κόρες, αλλά και τα δυο κατοικίδια της οικογένειας.

Στο εστιατόριο που άνοιξε η chef τον Ιούλιο, στην Ουάσινγκτον η οικογένεια πολλές φορές έχει γευτεί τις λαχταριστές της πίτες, καθώς το μαγαζί της Αργυρώς, βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική περιοχή της πόλης, στην οποία βρίσκονται ο Λευκός Οίκο, το ΔΝΤ και η World Bank.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Barack Obama δοκίμασε την κολοκυθόσουπα, τη φασολάδα και τις πίτες της Αργυρώς και ξετρελάθηκε!

Όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφθηκε το εστιατόρειο ο υπεύθυνος ασφαλείας του Barack Obama, ο οποίος έγινε φανατικός επισκέπτης το και προσέφερε μια μέρα και στον πρόεδρο κάποια ελληνική πίτα που είχε αγοράσει για το γραφείο, ο οποίος τη δοκίμασε και ξετρελάθηκε με την ελληνική γαστρονομία.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου με τη γνωστή Ελληνοαμερικανίδα δικηγόρο Τίνα Μίτρακας και με γνωστή εταιρεία ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στον Φεβρουάριο ο Barack Obama έχει βάλει στην ατζέντα του και μία επίσκεψη στο εστιατόριο για να γνωρίσει την Ελληνίδα μαγείρισσα και το προσωπικό.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR