counter

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζεται για Hollywood! Τί θα μαγειρέψει στα Gabby Awards;

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζεται για Hollywood! Τί θα μαγειρέψει στα Gabby Awards;
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοιμάζεται για Hollywood! Τί θα μαγειρέψει στα Gabby Awards;

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Οι Αμερικάνοι την ονομάζουν Greece's Number One Celebrity Chef. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιλέχθηκε να μαγειρέψει στα Gabby Awards που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 25 Μαΐου στο Hollywood.

Έχει μαγειρέψει για τον James Bond, τον Pierce Brosnan και για τον Billy Zane, ενώ ο Jean Paul Gaultier είναι τακτικός πελάτης στο εστιατόριο Παπαδάκης. Κατά τη διάρκεια των Gabby Awards όπου θα τιμηθούν οι καλύτεροι και πιο λαμπεροί Έλληνες της Αμερικής η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα γίνει η πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας και θα μαγέψει τους σταρ με τις υπέροχες συνταγές της.

Θα είναι υπεύθυνη για όλα τα μενού και τα VIP δείπνα αλλά και για το φαγητό στο after party στα Paramound Studios. Την επόμενη μέρα θα συμμετάχει και στους εορτασμούς στην Disneyland.

Η Αργυρώ θα έχει την τιμητική της καθώς συνταγές της θα υπάρχουν σε όλα τα μενού όλων των εστιατορίων της Disneyland αλλά και σε στημένους μπουφέδες με Ελληνικές λιχουδιές σε όλους τους χώρους του πάρκου.

Αφίσα Παπαρίζου

Στην ίδια εκδήλωση θα εμφανιστεί ζωντανά η Έλενα Παπαρίζου, στην πρώτη της -όπως τονίζεται στην αφίσα- solo εμφάνιση στην βόρεια Αμερική. Η τραγουδίστρια θα εμφανισθεί στο "after party" των Paramount Studios και θα τραγουδήσει ζωντανά μπροστά σε πάνω από χίλιους VIP επισκέπτες που θα συγκεντρωθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και τον κόσμο για να γιορτάσουν τους "Greek America’s Best and Brightest Stars".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR