counter

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει: “Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε καιρό…”

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει: “Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε καιρό…”
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου αποκαλύπτει: “Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε καιρό…”

Στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και στον Στέφανος Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Τετάρτης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η ίδια μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επιστροφή και την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Η Ελένη Μενεγάκη με πιλάτευε αρκετό καιρό. Το είχαμε συζητήσει πολλές φορές, απλά της έλεγα ότι εγώ ήθελα χρόνο για να κάνω αυτά που θέλω εγώ. Και μου είπε όποτε θες εσύ, θες μια φορά, θες δύο, είσαι στην Ελλάδα, δεν είσαι, όποτε θέλεις», είπε χαρακτηριστικά η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Στην ερώτηση αν η Ελένη Μενεγάκη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, η ίδια απάντησε: «Κάθε άνθρωπος στη ζωή του, όπως κι εσύ, όπως κι εγώ, έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Αυτές τις δύσκολες στιγμές όταν τις περνάς μπορεί να σου βγουν σε κάποια ένταση ή οτιδήποτε. Άμα δεν είναι καλά φαίνεται παντού, άμα είναι καλά πάλι φαίνεται παντού».

Όσο για το αν οι δύοτους θα συνεργαστούν την επόμενη σεζόν, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είπε: «Ακόμη δεν έχουμε συζητήσει κάτι για του χρόνου. Δεν έχω πρόβλημα, με χαρά θα ήθελα, αρκεί να μπορώ να είμαι. Δεν θέλω να δεσμευτώ γιατί έχω στο μυαλό μου κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν. Καθημερινό δεν μπορώ. Υπήρχαν στιγμές στην Ελένη Μενεγάκη που δεν μπορούσα να είμαι για δύο εβδομάδες συνεχόμενα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR