counter

Η Αποστολία Ζώη καβάλησε τη μηχανή της η τραγουδίστρια και "όργωσε" την παραλιακή

Η Αποστολία Ζώη καβάλησε τη μηχανή της η τραγουδίστρια και "όργωσε" την παραλιακή
Η Αποστολία Ζώη καβάλησε τη μηχανή της η τραγουδίστρια και "όργωσε" την παραλιακή

Η Αποστολία Ζώη επανήλθε δυναμικά και κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο στην πίστα όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πλέον χρησιμοποιεί πιο συχνά. Αυτό που δεν ξέραμε για την λαμπερή τραγουδίστρια είναι ότι έχει αδυναμία στις μηχανές. Η ίδια λατρεύει τα δίτροχα και αγαπάει την ταχύτητα. Οδηγεί τη δική της μηχανή με σύνεση και προσοχή και πρόσφατα πήγε για…test drive.

Αν και είναι μικροκαμωμένη και αρκετά αδύνατη μπορεί και κουμαντάρει μια χαρά τις αγαπημένες της street μηχανές μιας και είναι πολύ γυμνασμένη. Μια φωτογραφία της πάνω σε μια μηχανή αρκετών κυβικών ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter και φάνηκε να απόλαυσε τη βόλτα της.

Ντυμένη με total leather black look πόζαρε με ύφος σαν να μιλάει με το αγαπημένο της όχημα! Φαίνεται πως η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να αποκτήσει καινούριο δίτροχο αφού όπως έχει πει και η ίδια έχει αδυναμία σε αυτά.

Μετά τη Ναταλία Δραγούμη και την Εύη Αδάμ που είναι γνωστό ότι είναι "μηχανόβιες", τώρα έρχεται και η Αποστολία Ζώη να μας αποδείξει ότι ξέρει να κουμαντάρει τις μηχανές.

Η λαϊκή τραγουδίστρια που βίωσε δύσκολες στιγμές τους προηγούμενους μήνες επέστρεψε στις Αθηναϊκές πίστες και συγκεκριμένα στο Fantasia και εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Βέρτη. Μετά το θάνατο της μητέρας της φροντίζει να κάνει πράγματα που αγαπάει. Η απώλεια της μαμάς της δεν ξεπερνιέται γι αυτό και εκείνη προσπαθεί να ξεχνιέται με τις αγαπημένες της συνήθειες που μια από αυτές είναι οι μηχανές στις οποίες η Αποστολία Ζώη έχει αδυηναμία. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR