counter

Η απογοήτευση της Ελευθερίας Ελευθερίου για το παλιό της σώμα. Δείτε την πως ήταν με δέκα κιλά επιπλέον (video)

Η απογοήτευση της Ελευθερίας Ελευθερίου για το παλιό της σώμα. Δείτε την πως ήταν με δέκα κιλά επιπλέον (video)
Η απογοήτευση της Ελευθερίας Ελευθερίου για το παλιό της σώμα. Δείτε την πως ήταν με δέκα κιλά επιπλέον (video)

Ελευθερία Ελευθερίου

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου, καλεσμένη στο FTHIS TV, το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου. H 23χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τις αναμνήσεις της από τη συμμετοχή της στη Eurovision, την προσωπική της ζωή, αλλά και τη συμμετοχή της στο X-Factor, από όπου έγινε ευρέως γνωστή.

Η απάντηση για την προσωπική της ζωή

Η Ελευθερία Ελευθερίου διέψευσε για ακόμα μία φορά πως στο παρελθόν έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Νίκο Βέρτη, ενώ για την προσωπική της ζωή σήμερα δήλωσε: “Απλά πιστεύω ότι δεν προκαλώ με την προσωπική μου ζωή. Άμα ήμουν μαζί με ένα άνθρωπο και ένιωθα καλά με αυτό, δεν θα τον έκρυβα”.

Η εμφάνιση στο Gay Pride

Η νεαρή τραγουδίστρια, πριν από λίγες ημέρες, εμφανίστηκε στο Gay Pride της Σουηδίας. Η εμπειρία της αυτή ήταν η αφορμή για να δώσει τη δική της διάσταση στο πώς θα πρέπει να προβάλλονται σε κοινωνικό επίπεδο οι gay σχέσεις: “Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να νιώθει καλά με τον εαυτό του. Στο εξωτερικό οι άνθρωποι είναι πιο ανοιχτοί και νομίζω έτσι πρέπει να γίνεται. Οι άνθρωποι πρέπει να μη ζουν με τα πρέπει. Όταν ζεις σε μια κλειστή κοινωνία, ζεις έτσι και επηρεαζόμαστε όλοι από αυτό. Στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίο που ζουν ελεύθερα”.

Οι αναμνήσεις από την Eurovision

Έχοντας αποστασιοποιηθεί πλέον από τη συμμετοχή της στη Eurovision, καθώς έχουν περάσει σχεδόν 3 μήνες, η ίδια δήλωσε: “Όσο περνάει ο καιρός και βλέπω φωτογραφίες ή το video στο YouTube είναι πολύ περίεργο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως το έζησα όλο αυτό. Αυτό το video για μένα είναι χίλιες αναμνήσεις”. Για τα σχόλια που δέχτηκε πριν και μετά τον διαγωνισμό, η Ελευθερία Ελευθερίου παραδέχτηκε: “Στην αρχή λίγο, πριν την Eurovision, έγραφαν διάφορα και το είχα πάρει προσωπικά. Μετά κατάλαβα πως είναι μέσα στο παιχνίδι όλα αυτά και άρχισε να μη με ενοχλεί τίποτα”.

Βέβαια, η Ελευθερία Ελευθερίου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού, εξηγώντας και τον λόγο: “Εγώ δήλωσα ότι θα ξαναπήγαινα. Θα το έκανα ξανά γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία”.

Η εμπειρία στο X-Factor

Τέλος, δείτε την Ελευθερία Ελευθερίου στην πρώτη της audition για το talent show “X-Factor”. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως τότε ζύγιζε περίπου 10 κιλά επιπλέον, σε σχέση με σήμερα, ενώ απάντησε και στο κατά πόσο την ενόχλησαν τα “όχι” που έλαβε στην αρχική φάση από τους κριτές του show".

Δείτε την Ελευθερία πως είναι σήμερα και πως ήταν 4 χρόνια πριν.

Ελευθερία Ελευθερίου πριν και μετά

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR