counter

H απίστευτη ατάκα του Δημήτρη Ουγγαρέζου στη Φαίη Σκορδά και η αντίδρασή της

Στην προσωπική της ζωή  δεν δίστασε να αναφερθεί την Πέμπτη στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο άντρας που θα την κερδίσει πρέπει να της βγάζει εμπιστοσύνη.

«Πρέπει να υπάρχει σίγουρα μια χημεία στην αρχή. Εγώ δεν είμαι συντηρητικός άνθρωπος. Απλώς για να αφεθώ και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο. Εκτός κι αν είναι τόσο μάγκας που μπορεί να με κερδίσει και αισθανθώ εμπιστοσύνη. Εγώ για να λειτουργήσω πρέπει να έχω εμπιστοσύνη στον άλλον. Για μένα δεν υπάρχει καλό ή κακό, σωστό ή λάθος. Για να νιώσω αυτήν την εμπιστοσύνη πρέπει να νιώσω εγκεφαλικά και συναισθηματικά πάρα πολλά πράγματα. Μετά δεν είμαι συντηρητική. Τώρα αν είναι κάποιος τόσο μάγκας να με πείσει. Είμαι 39 μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει. Αλλά αυτό δεν είναι συντηρητισμός», είπε, μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και με το γνωστό του χιούμορ, είπε: «Προκαλώ εκείνον που θα πείσει τη Σκορδά εγκεφαλικά από τα πρώτα δέκα λεπτά. Η Φαίη ανήκει στις γυναίκες που βλέπουν τσoντ@ και περιμένουν να παντρευτούν στο τέλος. Γεροντοκόρη μια ζωή σε βλέπω».

Δείτε παραπάνω την αντίδραση της Φαίης Σκορδά στις ατάκες του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR