counter

Η απίστευτη απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο!

Η απίστευτη απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο!
Η απίστευτη απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο!

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει πρωτοσέλιδα –ακόμη και πριν καν παντρευτούν με τον Ανδρέα Καψάλη– που ισχυρίζονται με «βεβαιότητα» πως η Έλενα Παπαρίζου είναι έγκυος, με τελευταίο συμβάν τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό People και την Σόνια Καζόνι, η τραγουδίστρια αποκάλυψε αν έχει ενοχληθεί από αυτή τη δημόσια παρέμβαση για κάτι τόσο προσωπικό, το οποίο μπορεί να διαβάζουν και κοντινά της πρόσωπα.

«Έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να διαβάζω τέτοια δημοσιεύματα, οι δικοί μου άνθρωποι επίσης τα αγνοούν κι έχω πει και στους συνεργάτες μου να μη μου τα δείχνουν καν. Κανονικά με τόσα που έχουν γραφτεί θα έπρεπε να έχω γεννήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα! Δεν δίνω πια σημασία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η ίδια αναφέρθηκε και στη στάση της απέναντι στους παπαράτσι, επισημαίνοντας: «Σε γενικές γραμμές, δεν νιώθω πως δεν με έχουν σεβαστεί. Ακόμα και με τους παπαράτσι που έχει τύχει να είναι στημένοι κοντά στο σπίτι, μια-δυο φορές που έχω πει “όχι σήμερα, παιδιά, δεν είναι καλή μέρα”, έχουν φύγει χωρίς να επιμείνουν. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Και άλλες φορές, πάλι, που έχω μια μέρα μέτρια, για να μη φύγουν με άδεια χέρια, έχω με τη σειρά μου πει “έλα, βγάλε μια φωτογραφία στα γρήγορα, βιάζομαι να φύγω”. Καταλαβαίνω πώς είναι η δουλειά τους».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR