counter

Η απάντηση του Πάνου Καλλίδη για την υπόθεση της οπλοκατοχής - VIDEO

Η απάντηση του Πάνου Καλλίδη για την υπόθεση της οπλοκατοχής - VIDEO
Η απάντηση του Πάνου Καλλίδη για την υπόθεση της οπλοκατοχής - VIDEO

Πάνος Καλλίδης

Για χάρη των εμφανίσεων τους στα Άστρα της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωινό mou ο Πάνος Καλλίδης, ο Ηλίας Βρεττός και η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή της Πέμπτης 13 Μαρτίου. Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του Πρωινό mou συνδέθηκαν με Θεσσαλονίκη και με το Χρήστο Νέζο, οποίος είχε μαζί του την παρέα των τραγουδιστών που είναι πολύ ενθουσιασμένοι με το σχήμα και τη συνεργασία τους.

Και ενώ τα πειράγματα μεταξύ τους έδιναν και έπαιρναν ξαφνικά ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε και στον Πάνο Καλλίδη και όπως ήταν αναμενόμενο δε θα άφηνε να περάσει ασχολίαστη η είδηση για την παράνομη οπλοκατοχή του τραγουδιστή.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία και με το δικό του “έντεχνο” τρόπο απηύθηνε στον  Πάνο Καλλίδη το ερώτημα που αφορούσε στην οπλπκατοχή: “Ρε Καλλίδη, ο επιθεωρητής Κάλαχαν είσαι, προχτές σου βρήκαν ένα εργαλείο, εσύ είσαι καλό παιδί, ποιος είσαι;” με τον τραγουδιστή να προσπαθεί να κάνει χιούμορ, λέγοντας:

“Να σου πω την αλήθεια είχαν βγάλει κάτι δημοσιεύματα ότι είμαι στα μαχαίρια και στα όπλα με τον παλιό μου συνεργάτη Χρήστο Χολίδη”. Κάπως έτσι ο Πάνος Καλλίδης προσπάθησε να αποφύγει να μιλήσει για την υπόθεση της οπλοκατοχής. Όπως λένε όλοι το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις κάτι που ενδεχομένως να σε φέρει σε δύσκολη θέση.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR