counter

Η απάντηση του Θανάση Λάλα μετά τη σύλληψή του: Τι δήλωσε μέσα από το ΑΤ Αμαρουσίου

Η απάντηση του Θανάση Λάλα μετά τη σύλληψή του: Τι δήλωσε μέσα από το ΑΤ Αμαρουσίου
Η απάντηση του Θανάση Λάλα μετά τη σύλληψή του: Τι δήλωσε μέσα από το ΑΤ Αμαρουσίου

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων αρχικά και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, όπου κατέληξαν ο Θανάσης Λάλας με τον δικαστικό επιμελητή, που τον εντόπισε για να του επιδώσει μια δικαστική απόφαση βάσει της οποίας καλείται ο πρώτος να πληρώσει πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δημοσιογράφος φέρεται να αντέδρασε βίαια όταν ο δικαστικός επιμελητής ζήτησε να του γίνει σωματικός έλεγχος προκειμένου να προχωρήσει στην κατάσχεση του χρηματικού ποσού που είχε πάνω του.

Ο Θανάσης Λάλας ωστόσο μιλώντας στο protothema.gr, διέψευσε τις αρχικές πληροφορίες, υποστηρίζοντας ότι ακολούθησε κανονικά τον δικαστικό επιμελητή και τους δυο αστυνομικούς χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Τι δηλώνει ο Θανάσης Λάλας

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε εντός του αστυνομικού τμήματος και ανταλλάσσουμε μηνύσεις. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν του επιτέθηκα. Τον ακολούθησα κανονικά και γιατί να μην το κάνω. Είμαι σε κάτι ένοχος; Το ότι του επιτέθηκα είναι μια μπούρδα. Το μόνο που ήθελε ήταν να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το θέμα με την οφειλή προς την κυρία… είναι παλιό και μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων έχουν δοθεί. Είναι ένα θέμα που δεν αφορά εμένα προσωπικά αλλά την εταιρία όπου ήμουν διευθύνων σύμβουλος και εργαζόταν εκεί η συγκεκριμένη κυρία. Στράφηκε δηλαδή εναντίον μου επειδή ήμουν διευθύνων σύμβουλος.

Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν καταθέσει ότι ακολούθησα ήσυχα ακόμη και οι αστυφύλακες. Στο μεταξύ αύριο εγχειρίζομαι στη χολή και πέρασα από το εμπορικό κέντρο γιατί μου είχε δώσει η… κάποια ασημικά να κάνω κάτι ζωγραφιές και πήγα να δω πως τα είχαν τοποθετήσει στη βιτρίνα. Καθόμουν στο καφέ μαζί με μια φίλη μου και ξαφνικά έρχονται και μου λένε, ακολουθήστε μας, ο δικαστικός επιμελητής και δυο αστυνομικοί. Φώναζε μέσα στο εμπορικό κέντρο, «πιάστε τον μην φύγει». «Πού να πάω ρε. Είστε τρελοί;» τους είπα”» είπε χαρακτηριστικά στο protothema ο Θανάσης Λάλας.

Ο Θανάσης Λάλας φέρεται να συνελήφθη στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αμαρουσίου, όπου και καταμηνύθηκε για τα αδικήματα της απείθειας και της παραβίασης δικαστικής απόφασης. Ο δημοσιογράφος μήνυσε με τη σειρά του τον δικαστικό επιμελητή για ψευδή καταμήνυση και εξύβριση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR