counter

Η απάντηση της οικογένειας Παντελίδη μετά την αγωγή της Μίνας Αρναούτη

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη, που σώθηκε από θαύμα, αξιώνει, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, αποζημίωση 960.000 ευρώ, όχι για τα σοβαρά τραύματα στο σώμα της, αλλά για την ψυχή της. Πιο συγκεκριμένα, διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας Παντελίδη. Δηλαδή από τους γονείς του και τα δύο αδέρφια του.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και εξήγησε ποια είναι η θέση της οικογένειας του κοσμαγάπητου τραγουδιστή.

«Δεν είναι η πρώτη αγωγή. Υπάρχει απόφαση και μάλιστα εφετείου που καλεί την κα. Αρναούτη να πληρώσει κάποια αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση στην οικογένεια του Παντελή. Η οποία απόφαση, έχει τελεσιδικήσει. Από εκεί και μετά, σε σχέση με την αγωγή που έχει κάνει η κα. Αρναούτη, θέλω να πω, πως δεν υπήρχε κανένας σκοπός συκοφαντίας εναντίον της. Σκοπός της οικογένειας ήταν και είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Το αν κάποιος γράφει κάτω από μία ανάρτηση το σχόλιό του, δεν υπάρχει ευθύνη της οικογένειας Παντελίδη. Δυσφήμιση δεν είναι όταν αναζητάς την αλήθεια. Αυτό δεν πρόκειται να θεωρηθεί δυσφήμιση. Αυτό πίστευε η οικογένεια και αυτό πιστεύει. Δεν πρόκειται να το αλλάξει. Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα η οικογένεια του Παντελή θεωρεί πως δεν οδηγούσε ο Παντελής. Πράγματι έχει εκδοθεί μια διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών που θέτει την υπόθεση στο αρχείο. Αυτό δε σημαίνει κάτι και δεν είναι η πρώτη φορά.

Δεν έγινε ποτέ δικαστήριο. Αυτά είναι για το θεαθήναι. Υπάρχει τελεσίδικη απόφαση που έχει καταδικάσει την κα. Αρναούτη για αποζημίωση. Τώρα για ποιον λόγο έκανε την αγωγή δε ξέρω. Θα αποφανθούν τα δικαστήρια» είπε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο παραπάνω βίντεο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR