counter

Η απάντηση της Νωαίνα σχετικά με την κίνηση της να δείξει τα οπίσθια της

Η απάντηση της Νωαίνα σχετικά με την κίνηση της να δείξει τα οπίσθια της
Η απάντηση της Νωαίνα σχετικά με την κίνηση της να δείξει τα οπίσθια της

Νωαινα

Η Νωαίνα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα, ταλαντούχα και ιδιαίτερα πρόσωπα του «X Factor». Το «κορίτσι με το μουστάκι» είναι μια περσόνα που η ίδια δημιούργησε και πέτυχε την αναγνωσιμότητα.

Στο όγδοο live του X Factor που προβάλετε από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, η 28χρονη τραγουδίστρια, που διαγωνίζεται στην ομάδα της Πέγκυ Ζήνα, προκάλεσε αντιδράσεις την κίνησή της να δείξει τα οπίσθιά της on camera.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», του ΣΚΑΪ, και εξήγησε γιατί έκανε αυτή την ασυνήθιστη πράξη: “Αυθορμητισμός! Υπήρξε ένα παιχνίδι με τον Σάκη Ρουβά στη σκηνή σχετικά με το μουστάκι μου.Πάω στο backstage κι επιμένει η Ευαγγελία Αραβανή «Θα μας δείξεις που έχεις βάλει το μουστάκι σου»; Λέω «αφού με προκαλείς να σου δείξω». Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό”, δήλωσε η Νωαίνα η οποία θεωρεί πως η κίνηση της αυτή την οδήγησε σε αποχώρηση από το X Factor.

Διαβάστε επίσης : Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πως εμφανίστηκε λίγο πριν το ταξίδι της για Νάξο!

Διαβάστε επίσης : Μενεγάκη: Με τη μαμά της στην κουζίνα! Ετοίμασαν λουκούλειο δείπνο για δέκα άτομα!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR