counter

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου και της ομάδα της στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Σε τιμούν 30 δευτερόλεπτα;”

 Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου και της ομάδα της στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Σε τιμούν 30 δευτερόλεπτα;”
Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου και της ομάδα της στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Σε τιμούν 30 δευτερόλεπτα;”

Την δική τους απάντηση έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου 10/12 η Μαρία Μπακοδήμου και η ομάδα της μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε προκληθεί σάλος με την ξαφνική απόφαση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου να μην εμφανιστεί στην εκπομπή αφού δεν είχε δημοσιευτεί στα στα social media της εκπομπής σχετικό post.

Η απάντηση της Μαρίας Μπακοδήμου και της ομάδα της

«Έχουμε σε αυτή την ενότητα ένα φλέγων ζήτημα… Από μας ξεκίνησε και μια εβδομάδα έγινε χαμός σε όλες τις εκπομπές κι εμείς δεν ανοίξαμε το στοματάκι μας» είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Στη συνέχεια προβλήθηκε στην εκπομπή βίντεο με όλα όσα έγιναν αυτόν τον καιρό και μετά το απόσπασμα η παρουσιάστρια είπε: «Όποτε θες Ευρυδίκη μου, εγώ τον έχω καταλάβει τον ρόλο σου. Είπες να έρθεις, δεν ήρθες και ταυτόχρονα, αντί να παρουσιαστείς σε μια εκπομπή, εμφανίστηκες σε όλη την ελληνική τηλεόραση. Τα έκανες κουλουβάχατα. Όλοι μιλάνε για σένα. Εμένα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι, είναι μια εκπομπή της Φαίης που έπαιξε απόσπασμα αυτών που είπε η Ευρυδίκη για την Αφροδίτη, μπροστά στην Αφροδίτη. Και εμείς, το λογοκρίναμε, δεν το παίξαμε όλο. Εμείς, μια άλλη εκπομπή, προστατεύσαμε την Αφροδίτη. Παράλογο».

Δείτε επίσης - Αφροδίτη Γραμμέλη: “Γιατί να ζητήσω συγγνώμη στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου; Μην τρελαθούμε”

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριλού Ρεπαπή η οποία τόνισε: «Συγγνώμη ρε παιδιά, σε καλούν σε μια εκπομπή για να είσαι 2,5 ολόκληρες ώρες και το μόνο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ένα story των 30 δευτερολέπτων; Δηλαδή σε τιμούν με τα 30 δευτερόλεπτα ή με τις 2,5 ώρες παρουσίας που μέσα σε αυτές θα μπορούσες να πεις ό,τι θέλεις. Να πει και για τα επαγγελματικά της, και να σχολιάσει, και να μιλήσει για ό,τι σε ενδιαφέρει. Τα 30 δευτερόλεπτα θα σε τιμούσαν;» ενώ ο Ισίδωρος Φίκαρης πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αν αυτό είχε πειράξει την Ευρυδίκη, το ποστ, θα μπορούσε να καλέσει και να ενημερώσει πριν».

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας είπε πως είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από την εκπομπή αν έρθει καλεσμένη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου καθώς όπως είπε αμν είναι εκείνος το πρόβλημα θα φύγει.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο απόσπασμα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR