counter

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στα σχόλια της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων σχολίασε στον Νίκο Χατζηνικολάου μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα και ανάμεσα σε αυτά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της στον Alpha, όταν ήταν στην ομάδα του Νίκου Μουτσινά και με διευθύντρια ψυχαγωγίας στο κανάλι τη Ρούλα Κορομηλά.

«Το πόσο κλάμα έχω ρίξει για να γίνω αποδεκτή από τη Ρούλα παιδιά, δε μπορείτε να φανταστείτε. Δε με ήθελε με τίποτα. Παρόλο που την θαύμαζα και την θαυμάζω η Ρούλα μου έλεγε ότι δεν θα τα καταφέρω και ότι δεν κάνω. Πήγαινα στην δουλειά μου από τις εφτά το πρωί και έφευγα δώδεκα το βράδυ και άκουγα συνέχεια “Δεν μπορείς” και προσπαθούσα να γίνω αρεστή στην Ρούλα γιατί για εμένα είναι η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια μαζί με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν υπήρχαν επιχειρήματα και αυτό με το μακιγιάζ όντως το έλεγε. Με έπιανε ο Νίκος Μουτσινάς και μου έλεγε επειδή έκλαιγα: “Αυτοσαρκάσου, πίστεψε στον εαυτό σου, ακολούθησε τις οδηγίες μου και θα τα καταφέρεις”. Έχω πολύ δρόμο ακόμα. Για μένα μέντοράς μου ήταν ο Νίκος», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στην σκληρή κριτική που έχει λάβει και στο παρελθόν η ίδια η Ρούλα Κορομηλά και πως ένα συγκεκριμένο “σινάφι” δεν την ήθελε και πως στο τέλος οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που κρίνουν.

«Να πω στην κυρία Κορομηλά με παράπονο, ότι θεώρησα στο πρόσωπο μου λίγο άδικη τη χτεσινή της κριτική. Παρ΄όλα αυτά ήταν τιμή μου που δούλεψα με μια τόσο σπουδαία γυναίκα», πρόσθεσε στο τέλος η παρουσιάστρια του Open.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR