counter

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα στην Φαίη Σκορδά: "Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι..."

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα στην Φαίη Σκορδά: "Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι..."
Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα στην Φαίη Σκορδά: "Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι..."

Από το πρωί της Τετάρτης μεγάλη διάσταση, έχει πάρει η συνέντευξη της Ιωάννας Μπέλλα στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Έχω φάει ένα χαστούκι και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια λέει ότι δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα!» ήταν τα λόγια που άκουσε η Φαίη Σκορδά και την έκαναν έξω φρενών, ζητώντας να διακοπεί το βίντεο από τον αέρα της εκπομπής της.

Το μοντέλο μπορεί να βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για τις ανάγκες του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Universe, όμως ενημερώθηκε για την αντίδραση της παρουσιάστριας και θέλησε να απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Με λύπη σήμερα πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρανούτογλου, από την πρωινή εκπομπή της κ. Σκορδά. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε είναι σωματική! […] Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στην συνέντευξη προσπάθησα-ατυχώς-  να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό κι ανάλαφρο ύφος. […] Ως Σταρ Ελλάς θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στην ζωή τους έχοντας στόχους και κυνηγώντας τα όνειρά τους».

Δείτε την σχετική ανάρτηση με ολόκληρη την απάντηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR