counter

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάννα Χρυσικοπούλου (Video)

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάννα Χρυσικοπούλου (Video)
Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στην πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάννα Χρυσικοπούλου (Video)

Δούκισσα Νομικού

Τη δική της απάντηση έδωσε η Δούκισσα Νομικού μέσα από την εκπομπή της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου “Όλα τρέλα”,  στην οποία συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Μετά από το επεισόδιο της προηγούμενης εβδομάδας που καλεσμένη ήταν η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελλιάνα Χρυσικοπούλου και τα όσα ακολούθησαν στις άλλες εκπομπές, ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής θέλησαν να δώσουν ένα τέλος στα σχόλια που ακούγονται μέρες τώρα.

Η Δούκισσα Νομικού ήρθε σε δύσκολη θέση και η πανελίστρια της εκπομπής Ελένη” την έπιασε εξ' απήνης που ούτε λίγο ούτε πολύ την αποκάλεσε “νιάου” και της είπε κατάμουτρα ότι προτιμά τη Ζέτα Μακρυπούλια για παρουσιάστρια του DWTS4.

Ακολούθησαν σχόλια από όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές που πιάστηκαν από το γεγονός και έδωσαν συνέχεια, καθένας με τον δικό του τρόπο.

Η εκπομπή λοιπόν ξεκίνησε με ένα βίντεο, που περιείχε όλα όσα σχολιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα για το θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην Δούκισσα Νομικού και σε όσα είπε η Ελιάννα Χρυσικοπούλου για την θέση της στο DWTS4.

Ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής με το δικό τους τρόπο τόνισαν πως δεν έπρεπε να κόψουν το βίντεο, επειδή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου δεν της αρέσει η Δούκισσα Νομικού. Έδωσαν τη δική τους απάντηση σε όσους τους αποκάλεσαν “τέρατα” και έβαλαν τη δούκισσα Νομικού στη θέση του καλεσμένου για να δώσει τη δική της απάντηση.

Η απάντηση της Δούκισσας Νομικού ήταν σύντομη και αξιοπρεπής όπως μας έχει συνηθίσει η λαμπερή παρουσιάστρια. Ιδιαίτερα λακωνική και ψύχραιμη δήλωσε: “Παραξενεύτηκα λίγο βρε παιδιά… να τώρα με πιάνει πάλι και αρχίζω να τρίβομαι.” Και συνέχισε λέγοντας: “Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει απλά ο τρόπος ήταν λίγο περίεργος, αλλά δεν θέλω το συνεχίσω, μια χαρά τα είπατε εσείς”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR