counter

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει για την υιοθεσία: "Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά"

Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει για την υιοθεσία: "Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά"
Η Άντζελα Γκερέκου αποκαλύπτει για την υιοθεσία: "Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά"

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν έφτασε πολύ κοντά στην υιοθεσία.

«Μάνα είναι κάθε γυναίκα που έχει απεριόριστη ανάγκη για προσφορά σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα σας πω κάτι, το εκμυστηρεύομαι για πρώτη φορά. Μετά την κόρη μου ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί και είχα έρθει και σχετικά κοντά. Πάντα ονειρευόμουν, από μικρή, ότι θα έχω τα δικά μου βιολογικά παιδιά και πολλά υιοθετημένα. Σίγουρα χρειάζονται λιγότερα γραφειοκρατικά εμπόδια στο θέμα της υιοθεσίας για να μην αναγκάζονται γονείς που δεν έχουν καν παιδάκι, να περιμένουν ίσως και χρόνια», ανέφερε η Άντζελα Γκερέκου.

Διαβάστε επίσης: Aντζελα Γκερέκoυ: Η συγκινητική ανάρτησή της για το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Tόλη Bοσκόπουλο

Η Γη της Ελιάς και το metoo

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», και αν τη βοήθησε στο να αντιμετωπίσει την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Η δημιουργική απασχόλησή μου ως πρόεδρος του ΕΟΤ αλλά και με την τέχνη με βοήθησε με την απώλεια του Τόλη».

Τέλος, όσον αφορά το ελληνικό MeToo και αν η ίδια έχει δεχτεί κάποιου είδους κακοποίηση στον εργασιακό της χώρο, η Άντζελα Γκερέκου είπε: «Λίγο πολύ όλοι έχουμε νιώσει κακοποίηση από περιβάλλονται εργασιακά, οικογενειακά ή φιλικά. Όλα πρέπει να βγουν στο φως και όπου χρειάζεται να τιμωρούνται τέτοιες πράξεις όπως τους αξίζει. Όταν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν προβαίνεις σε πράξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση είτε κακοποιούν άλλους ανθρώπους».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR