counter

Η Άντζελα Δημητρίου μιλά για τη γνωριμία με τον εφοπλιστή σύντροφό της.

Η Άντζελα Δημητρίου μιλά για τη γνωριμία με τον εφοπλιστή σύντροφό της.
Η Άντζελα Δημητρίου μιλά για τη γνωριμία με τον εφοπλιστή σύντροφό της.

Άντζελα Δημητρίου

Η «λαίδη» του λαϊκού τραγουδιού ερωτεύτηκε και είναι πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ. Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Μελέτησε το» η Άντζελα Δημητρίου συνάντησε την Ελεωνόρα Μελέτη και μίλησε για τον νέο της αγαπημένο που όπως λέει και η ίδια, είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά. Άλλωστε το είπε και η μαργαρίτα που μαδούσε στον αέρα της εκπομπής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Παρουσιάστρια και καλεσμένη άρχισαν να μαδούν μαργαρίτες για να δουν αν τις «αγαπάει» ο σύντροφος τους. Τελικά, η μαργαρίτα της Άντζελας Δημητρίου έδειξε ότι ο νέος σύντροφος την αγαπά. Από την συνάντηση τους δεν έλειψαν και οι σπόντες της «λαίδης» προς την Ελεονώρα Μελέτη. Βλέπετε βρίσκονται και οι δυο στην ίδια φάση. Κάθε φορά που η παρουσιάστρια προσπαθούσε να εκμαιεύσει πληροφορίες για τον Γιώργο Λεβεντάκη, η Άντζελα Δημητρίου ανταπέδιδε το ερώτημα.

«Τον βρήκες;» ρωτάει η Ελεωνόρα Μελέτη, «εσύ τον βρήκες;», απαντάει η γνωστή τραγουδίστρια. Κάπως έτσι έβγαλε και είδηση η Άντζελα Δημητρίου που μπήκε για λίγο σε ρόλο ρεπόρτερ. «Τον βρήκα, καλός είναι, τα χει», ομολόγησε η Ελεωνόρα Μελέτη.

Ακολούθησαν πονηρά γέλια και η «λαίδη» παραδέχτηκε ότι και ο «δικός» της, ο Γιώργος Λεβεντάκης, τα χει, προφανώς τα…κότσια.

Ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης είναι ο άντρας που έκανε την Άντζελα Δημητρίου να νιώσει αγάπη και ασφάλεια ξανά. ­«Είναι ωραίο να σε αγαπάνε και να αγαπάς αρκεί να είναι αληθινό», δήλωσε, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει υπάρξει και με άνθρωπο οποίος δεν την αγάπησε ποτέ.

Οι δυο τους γνωρίζονται 22 ολόκληρα χρόνια και είναι «συνκούμπαροι» όπως δήλωσε η λαϊκή τραγουδίστρια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR