counter

Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει: "Υπήρξε άντρας που με κακοποίησε"

Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει: "Υπήρξε άντρας που με κακοποίησε"
Η Άντζελα Δημητρίου αποκαλύπτει: "Υπήρξε άντρας που με κακοποίησε"

Άντζελα Δημητρίου

Η Άντζελα Δημητρίου μιλώντας στο περιοδικό "Down Town" της Κύπρου παραδέχτηκε πως στο παρελθόν δέχτηκε κακοποίηση από άντρα, σχολίασε τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή και αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον νέο της σύντροφο Γιώργο Λεβεντάκη.

Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε  πως έχει κακοποιηθεί από άντρα στο παρελθόν: "Ναι, υπήρξε άντρας που με κακοποίησε, αλλά το μετάνιωσε πολύ πικρά! Εγώ τον "χτύπησα" με τα λόγια μου και νομίζω ότι τον πόνεσα πολύ! Και εννοείται ότι δεν έμεινα εκεί! Πήγα στην αστυνομία, υπέβαλα μήνυση, άσχετα αν μετά την απέσυρα. Δεν με είδε ποτέ ξανά από τότε!".

Η Άντζελα Δημητρίου μετά από 2 χρόνια μοναξιάς, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Λεβεντάκη. Μιλώντας για τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά η γνωστή τραγουδίστρια  αποκάλυψε όλα τα στοιχειά που την έκαναν να τον ερωτευθεί: "Κατάλαβα ότι έφταιγα εγώ για τις σχέσεις μου, γιατί είμαι πολύ παρορμητικός και δοτικός άνθρωπος. Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για εμένα. Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης. Είναι από τους λίγους άντρες που όχι απλά με στηρίζει στη δουλειά μου, αλλά είναι δίπλα μου, σε όλα. Έχει χιούμορ, αλλά είναι και σοβαρός εκεί που πρέπει. Είναι ντόμπρος. Δεν είναι υποκριτής" είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

Ο έρωτας τους ξεκίνησε πριν από περίπου 5 μήνες και όπως αποκαλύπτει η Άτζελα Δημητρίου γνωρίστηκαν στον γάμο της κόρη του εφοπλιστή: "Ο έρωτας μάς χτύπησε την πόρτα εντελώς ξαφνικά πριν από 5 μήνες, όταν μου πρότειναν να τραγουδήσω στο γάμο της κόρης του και στη βάφτιση του εγγονού του. Αλλά, επειδή είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί".

Τέλος, η Άντζελα Δημητρίου, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη για την Χρυσή Αυγή λέγοντας: "Οι καλλιτέχνες κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιούνται και τα πιστεύω τους πρέπει να τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα αν ο Νότης, τον οποίο εκτιμώ, και ο κάθε Νότης, θέλει να βγαίνει και να λέει αυτά που πιστεύει, καλά κάνει και τα λέει".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR