counter

Άντα Λιβιτσάνου: Η πράξη του συζύγου της που την έκανε να συγκινηθεί

Άντα Λιβιτσάνου: Η πράξη του συζύγου της που την έκανε να συγκινηθεί
Άντα Λιβιτσάνου: Η πράξη του συζύγου της που την έκανε να συγκινηθεί

Ένα νέο μέλος στην οικογένεια τους, έχουν αποκτήσει, η Άντα Λιβιτσάνου και ο σύζυγος της. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον άνδρα της ζωής της, ο οποίος έσωσε ένα γατάκι, αφού τον χαρακτηρίζει ως ήρωα.

Η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με το γλυκό αυτό πλάσμα στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο που αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό.

 «Ο Άντρας μου είναι ο ήρωας μου ! Σήμερα ήταν και ο ήρωας για την ζωή αυτής της μικρής γατούλας καθώς κατέβαινε την περιφερειακή του Υμηττου . Αρχικά είδε έναν άνθρωπο σταματημένο με την μηχανή και έκανε στην άκρη γιατί νόμιζε πως κάτι χρειαζόταν , αλλά και εκείνος είχε σταματήσει για αυτό το μουσούδακι που βλέπετε στην αγκαλιά μου . Δεν κατάφερε να το πιάσει παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και έφυγε .  Ο Μαγικός μου άντρας μου τηλεφώνησε .  Δεν μπορούσε να το πιάσει γιατί φοβόταν η μικρή και αν το άφηνε σίγουρα θα το χτύπαγε αυτοκίνητο . 
Έφυγα από το μαγαζί και πήγα γρήγορα να τον συναντήσω ώστε να σώσουμε το γατάκι . Ο Κοέλιο είχε δίκιο τελικά για την συνομωσια του συμπαντος και Φεύγοντας το πρωί από το σπίτι είχα πάρει μαζί μου μια μικρή κονσέρβα τόνου η οποία δεν καταναλώθηκε ποτέ από εμένα. Εφτασα στον προορισμό μέσα σε 20’ . Άδειασα στο έδαφος το νερό από τον τόνο και το καημένο άρπαξε ένα κλαδάκι που είχε στο έδαφος νομίζοντας πως ήταν φαγητό. Το τάισαμε και σιγά σιγά το έπιασα από το σβέρκο και το βάλαμε στο αυτοκίνητο . 
Ήρθαμε σπίτι έγινε απευθείας καθαρισμός από ψύλλους και το απόγευμα πήγαμε στον γιατρό .  Το φεγγάρι ήταν ολόγιομο και η μικρή έχει τον χρωματικό συνδυασμό των άλλων 3 γάτων μας !  Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Luna !», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντα Λιβιτσάνου.

Δείτε τη δημοσίευση:

Φωτογραφία: Instagram

Άντα Λιβιτσάνου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR